Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Θα διεκδικήσουμε και τα 4 τρόπαια»

Robertson: «Θα διεκδικήσουμε και τα 4 τρόπαια»

Ο Andrew Robertson μέσω συνέντευξης του στον Guardian έδωσε την καλύτερη απάντηση σε όσους αμφιβάλλουν για τους πρωταθλητές Αγγλίας, ενώ μίλησε και για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας με τις προσθήκες των Thiago και Jota.

Για τις μεταγραφές της ομάδας ο αμυντικός είχε να πει:

“ Αν η ομάδα αγοράζει παίκτες, το κάνει για να ενισχύσει το ρόστερ. ”

“ Αυτό είναι πάντα ευπρόσδεκτο. Αν όχι, τότε έχουμε ήδη ένα ρόστερ που μπορεί να συναγωνιστεί. Αυτό είναι που πιστεύουμε. Έχουμε ένα ρόστερ με νέα παιδιά, τα οποία βελτιώνονται κάθε μέρα. Το ρόστερ μας μπορεί να διεκδικήσει και τα 4 τρόπαια και αυτό θα κάνουμε. ”

Έστειλε επίσης ένα μήνυμα σε όσους αμφιβάλλουν:

“ Κάθε σεζόν αμφιβάλλουν για εμάς. Όταν χάσαμε στον τελικό του Champions League, όλοι σκέφτονται: θα επιστρέψουν την επόμενη σεζόν; Την επόμενη σεζόν το κερδίσαμε και φτάσαμε κοντά στην Premier League. Ακόμη και τότε κάποιοι έλεγαν: Αν δεν κερδίσουν την Manchester City φέτος, δεν θα την κερδίσουν ποτέ. Την επόμενη σεζόν αποδείξαμε ότι μπορούμε να το κάνουμε. ”

Πάλι υπάρχουν ορισμένοι που αμφιβάλλουν, ασφαλώς και υπάρχουν. Υπάρχουν άτομα που υποστηρίζουν διαφορετικές ομάδες και αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού. Δεν θα αλλάξουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε ή τον τρόπο που κάνουμε τις δουλείες μας. Έχει δουλέψει επιτυχημένα τις τρεις τελευταίες σεζόν, οπότε γιατί να το αλλάξουμε τώρα; ” Αναρωτήθηκε ο Robertson.

“ Στο Melwood δεν έχει αναφερθεί ότι κερδίσαμε το πρωτάθλημα. Το έχουμε ξεχάσει και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν έχει νόημα να σκεφτόμαστε ότι είμαστε πρωταθλητές και πως οι άλλες ομάδας θα έρθουν για εμάς. Πρέπει να θέσουμε τα δικά μας standard και θέλουμε να είμαστε στην κορυφή, κάτι όμως που θέλουν και άλλες ομάδες. ”

Θα πάνε για όλα τα τρόπαια οι πρωταθλητές.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com