Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Φανταστικός παίκτης ο Thiago»

Robertson: «Φανταστικός παίκτης ο Thiago»

Ο Thiago Alcantara είναι έτοιμος να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην Liverpool και ο Andrew Robertson ρωτήθηκε από το Sky Sports για τον Ισπανό διεθνή μέσο.

Ο Robbo για τις μεταγραφές και τον ταλαντούχο μέσο είπε:

“ Όταν είσαι η Liverpool, βλέπεις το όνομα σου να συνδέεται με πολλούς παίκτες. Εμείς επικεντρωνόμαστε στο ρόστερ μας. Κανείς στο Melwood δεν επικεντρώνεται στον Thiago ή σε άλλες μεταγραφές αυτή τη στιγμή. ”

“ Μέχρι κάτι να έχει υπογραφεί, εμείς δεν ακούμε τις φήμες. ”

“ Όσο αφορά την ομάδα μας, στόχος μας είναι να προσφέρουμε ενθουσιασμό στους φιλάθλους μας και πιστέψαμε πως το κάναμε όταν κερδίσαμε το πρωτάθλημα από τα Χριστούγεννα, αλλά τελικά δεν το κάναμε. ”

“ Οπότε αν δεν προσφέρουμε τον ενθουσιασμό στους οπαδούς μας, τότε κάτι δεν κάνουμε σωστά. Αν ο σύλλογος προσφέρει τον ενθουσιασμό στους οπαδούς με μια πιθανή μεταγραφή ή με μια μεταγραφική φήμη για έναν παίκτη που πρόκειται να πάρουμε, τότε υποθέτω πως κάνει κάτι σωστά. ”

“ Τον έχω παρακολουθήσει και είναι φανταστικός παίκτης, γεμάτος με ταλέντο, ο οποίος μπορεί να το δώσει στην ομάδα και πιθανότατα σε κάθε ομάδα στον κόσμο. ”

“ Αν τον πάρουμε, τότε εξαιρετικά. Αν όχι, τότε είναι αυτό που είναι. Εμείς ας περιμένουμε ας δούμε αν θα επιβεβαιωθεί. Τότε θα μπορούμε να κάτσουμε να μιλήσουμε για την ποιότητα του! ”

Ο Thiago Alcantara με την κούπα του Champions League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com