Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Συμφωνία Liverpool – Bayern για Thiago!

Συμφωνία Liverpool – Bayern για Thiago!

O πρωταθλητής Ευρώπης για το 2020, Thiago.

Έτοιμος να γίνει παίκτης της Liverpool είναι ο Thiago Alcantara, αφού οι Reds συμφώνησαν με τον ποδοσφαιριστή και με την Bayern Munich για την μεταγραφή του έμπειρου μέσου στο Anfield!

Η είδηση επιβεβαιώθηκε το πρωί της Πέμπτης από όλους τους δημοσιογράφους του Merseyside, οι οποίοι ανέφεραν πως οι Reds ήρθαν σε επαφή με τους πρωταθλητές Ευρώπης για την μεταγραφή του Ισπανού, με την Bayern να τον παραχωρεί με £27 εκατομμύρια, ενώ ο James Pearce αποκάλυψε πως υπάρχει ήδη συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους και ο διεθνής παίκτης θα γίνει παίκτης της Liverpool!

Σύμφωνα με τον James Pearce, οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους ξεκίνησαν την Δευτέρα, αφού η Bayern ήθελε να λυθεί το θέμα πριν ξεκινήσει η νέα σεζόν της Bundesliga.

Το πιο σημαντικό όμως και το νεότερο στην όλη υπόθεση, είναι πως η Liverpool προχωράει στην απόκτηση του Thiago Alcantara, χωρίς να αποχωρήσει κάποιος άλλος μέσος από υπάρχον ρόστερ και χωρίς να έχει κινηθεί η Barcelona για την απόκτηση του Gini Wijnaldum.

Ο Jürgen Klopp πίεζε για την ολοκλήρωση της μεταγραφής από τις αρχές του καλοκαιριού, καθώς ήθελε να ενισχύσει την ομάδα του, ώστε εκείνη να μπορέσει να κατακτήσει ξανά την Premier League και παράλληλα να πρωταγωνιστήσει στην Ευρώπη.

Η Liverpool πλέον αποκτά έναν παίκτη με μεγάλο ταλέντο, σε πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία, ο οποίος είναι ικανός να δώσει το κάτι παραπάνω και το κάτι διαφορετικό στο Κόκκινο κέντρο.

Τις επαφές με την Bayern για την πραγματοποίηση της μεταγραφής επιβεβαιώνει και Liverpool, αλλά τονίζει πως για την ώρα δεν υπάρχει συμφωνία. Όπως όμως σημειώνει και ο Chris Bascombe, πλέον το μόνο που μένει είναι να επιβεβαιώσει και η ομάδα τη συμφωνία και όχι αν θα το κάνει.

Έτοιμος για Liverpool ο Thiago Alcantara.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com