Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp ήθελε τον Thiago και ο Ισπανός ντύνεται στα Κόκκινα

Ο Klopp ήθελε τον Thiago και ο Ισπανός ντύνεται στα Κόκκινα

Η Liverpool βρίσκεται παρά πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφής, αφού Reds και Bayern Munich έδωσαν τα χέρια για την μετακίνηση του Thiago Alcantara στο Anfield.

Πρόκειται για μια μεταγραφή που επιθυμούσε διακαώς ο Jürgen Klopp, όπως αναφέρουν όλα τα ρεπορτάζ του Merseyside και μάλιστα πίεζε για την ολοκλήρωση της τις τελευταίες εβδομάδες.

Η Liverpool θα πληρώσει £20 εκατομμύρια ως ποσό μεταγραφής στην Bayern, δηλαδή πιο κάτω από τα €30 εκατομμύρια, το ποσό που τον κοστολογούσε η ομάδα του Hansi Flick, ενώ £5 εκατομμύρια θα πληρωθούν στην Γερμανική ομάδα, αν επιτευχθούν συγκεκριμένα bonus.

Οι πρωταθλητές της Premier League προχωρούν στην προσθήκη του Thiago, χωρίς να έχει αποχωρήσει κάποιος παίκτης από το ρόστερ, αφού ο Γερμανός τεχνικός τους θεωρεί πως ο διεθνής Ισπανός μπορεί να δώσει μια άλλη διάσταση στο παιχνίδι της ομάδας και να τους βοηθήσει να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους στο Νησί.

Ο πρώην μέσος της Barcelona ήθελε εδώ και μήνες να έρθει στους πρωταθλητές Αγγλίας και έχει ήδη συμφωνήσει με την Liverpool για τους όρους του συμβολαίου του, το οποίο θα έχει διάρκεια ως το 2024 και θα αγωνίζεται με το νούμερο 6 στην νέα του ομάδα.

Η Liverpool και η διοίκηση της απέδειξε για ακόμη μια φορά πως ξέρει να αξιολογεί τις καταστάσεις και να παίρνει τον παίκτη που θέλει. Michael Edwards, Jürgen Klopp και Mike Gordon είχαν υπομονή και αποκτούν τον Thiago στην τιμή που ήθελαν.

Ο Thiago Alcantara θα ολοκληρώσει την μεταγραφή του στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com