Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Alisson: «Είμαι χαρούμενος πού έχουμε τον Salah στην ομάδα»

Alisson: «Είμαι χαρούμενος πού έχουμε τον Salah στην ομάδα»

Alisson Becker και Mo Salah.

Εξ αφορμής του καθοριστικού ρόλου του στη νίκη επί της Leeds United, o Alisson Becker υπερτόνισε τη γενικότερη συνεισφορά του Mo Salah στη Liverpool.

Σε δηλώσεις του μετά τη νίκη των Κόκκινων επί των «Παγωνιών», ο τερματοφύλακας της ομάδας μας αναφέρθηκε στον συμπαίκτη του, αλλά και στο πώς αυτή κατάφερε για άλλη μία φορά να υπερβεί τις δυσκολίες πού συνάντησε από τον αντίπαλό της.

Πάμε να δούμε τι είπε ο Alisson στο site της ομάδας:

«Είναι ‘πεινασμένος'», αναφέρεται αρχικά στον Αιγύπτιο.

«Έχει ξεκινήσει πεινασμένα τη σεζόν, και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για μας.»

«Αυτό του δίνει αυτοπεποίθηση, και ταυτόχρονα ωθεί τους άλλους παίκτες να δουλεύουν ακόμα πιο σκληρά.»

«Έχουμε πολλή ποιότητα στη μπροστινή τριάδα. Μερικές φορές σκοράρει μόνο ο ένας, όμως γνωρίζουμε ότι όλοι μπορούν να βελτιωθούν από αυτό το παιχνίδι στο αμυντικό κομμάτι και στην επίθεση. Είναι ένα καλό ξεκίνημα για μας.»

«Ξέραμε τι μας περίμενε, και ποια θα ήταν η στάση τους (της Leeds) στο ματς.»

«Είναι μία πολύ καλή ομάδα με καλή ποιότητα και με γενναία καρδιά επίσης. Έκαναν τη νύχτα μας δύσκολη απόψε (σ.σ. προχθές), όμως νομίζω ότι η δική τους νύχτα ήταν ακόμα δυσκολότερη λόγω του τρόπου με τον οποίο παίξαμε.»

«Είμαι χαρούμενος πού έχουμε τον Mo Salah στην ομάδα και πού σκόραρε hat-trick στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν. Είμαι επίσης χαρούμενος για τους τρεις πόντους.»

Τέλος, ο Βραζιλιάνος μίλησε και για την ανθεκτικότητα της ομάδας, δηλαδή την επιμονή της να παλεύει πάντα μέχρι τέλους για το επιθυμητό αποτέλεσμα:

«Είναι κάτι πού υπάρχει μέσα μας.»

«Προφανώς δουλεύουμε πολύ, πολύ σκληρά κάθε μέρα για να (μπορούμε να) φτάνουμε στο γήπεδο και να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας.»

«Μερικές φορές δουλεύεις με κάποιον τρόπο και οι αντίπαλοι προσαρμόζονται μέσα στο παιχνίδι, οπότε μετά πρέπει και εμείς να προσαρμοστούμε.»

«Ήταν απλά το πρώτο ματς της σεζόν, και πιστεύω ότι έχουμε πολλά πράγματα να βελτιώσουμε, όμως αυτά τα πράγματα (οι βελτιώσεις) θα έρθουν με τα παιχνίδια.»

Mo Salah και Alisson Becker μετά το 2-0 του Αιγύπτιου κόντρα στην Manchester United.
Mo Salah και Alisson Becker μετά το 2-0 του Αιγύπτιου κόντρα στην Manchester United.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com