Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Εξετάζει και πώληση του Brewster η Liverpool»

«Εξετάζει και πώληση του Brewster η Liverpool»

Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται σε λιγότερο από έναν μήνα, με το μέλλον του Rhian Brewster να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμα και πολλές ομάδες να τον έχουν στη λίστα τους και να έχουν ρωτήσει για τον επιθετικό.

Τα νεότερα στην συγκεκριμένη υπόθεση είναι ότι η Liverpool εξετάζει και την πώληση του ποδοσφαιριστή με ρήτρα επαναγοράς, σύμφωνα με το Sky Sports.

Η Newcastle έγινε σήμερα η τελευταία ομάδα που ήρθε σε επαφή με τους Reds για τον 19χρονο, ώστε να μάθει αν παραχωρείται. Η ομάδα του Steve Bruce απέκτησε χθες τον Callum Wilson και θα ήθελε τον Brewster ως δεύτερο επιθετικό, ο οποίος είναι και ο λόγος που δεν θα προχωρήσει το deal.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας θεωρούν πως ο Brewster δεν θα πάρει αρκετές ευκαιρίες στην Newcastle και δεν θα μπορέσει να εξελιχθεί, όπως έκανε στον περσινό του δανεισμό στην Swansea.

Οι Magpies ήρθαν να προστεθούν στις Sheffield United, Crystal Palace και Aston Villa, οι οποίες πιστεύουν πως ο νεαρός διεθνής δεν θα μείνει στο Anfield για την σεζόν 2020-21 και θα παραχωρηθεί είτε με κανονική μεταγραφή, είτε ως δανεικός.

Η τελική απόφαση των Reds θα παρθεί στα τέλη του μήνα, λίγες μέρες πριν την ολοκλήρωση των μεταγραφών.

Ο Rhian Brewster πρόλαβε να σημειώσει 11 τέρματα στην Championship πέρσι.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com