Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Συνεχίζει να θέλει 20 εκ. για Wilson η Liverpool»

«Συνεχίζει να θέλει 20 εκ. για Wilson η Liverpool»

Εξαιρετικά πιθανή η πώληση του Wilson.

Υπό παραχώρηση βρίσκεται ο Harry Wilson από την Liverpool, με την ομάδα να θεωρεί πως ήρθε η ώρα να παραχωρηθεί με κανονική μεταγραφή ο παίκτης και όχι με άλλο δανεισμό.

Αυτό όμως για να συμβεί, θα πρέπει να βρεθεί ομάδα να πληρώσει τα £20 εκατομμύρια τα οποία θέλει η Liverpool, όπως σημειώνει σήμερα η Mirror.

Οι Reds κοστολογούν τον Ουαλό στην συγκεκριμένη τιμή από την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου και δεν δείχνουν διατεθειμένοι να ρίξουν τις οικονομικές απαιτήσεις τους, παρά την ύπαρξη της πανδημίας.

Ενδιαφέρον υπάρχει από ομάδες της Premier League, με την Leeds του Marcelo Bielsa να τον έχει στη λίστα της, αλλά φυσικά να μην θέλει να πληρώσει το συγκεκριμένο ποσό. Ο παίκτης αρέσει και στην Aston Villa, η οποία είναι διατεθειμένη να φτάσει μέχρι τα £12 εκατομμύρια. Ακόμη και αν το κάνει, θα υπάρχει μεγάλη οικονομική διαφορά με την Liverpool.

Στην Liverpool υποστηρίζουν πως ο διεθνής εξτρέμ θα παραμείνει στο ρόστερ, αν θα φτάσει στα γραφεία της ομάδας μια ικανοποιητική πρόταση αγοράς. Οι πρωταθλητές Αγγλίας δεν θέλουν να τον πουλήσουν έναντι λίγων εκατομμυρίων.

Η πώληση του Harry Wilson θα μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα να προχωρήσει σε μεταγραφές πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Ο ποδοσφαιριστής σήμερα επέστρεψε στις προπονήσεις με την ομάδα στο Melwood και θα περιμένει τις εξελίξεις για το μέλλον του.

Ο Harry Wilson πανηγυρίζει γκολ του με την Εθνική Ουαλίας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com