Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lampard: «Μετάνιωσα για αυτό που έγινε με τον Klopp»

Lampard: «Μετάνιωσα για αυτό που έγινε με τον Klopp»

Έντονη διαφωνία με τον Jürgen Klopp είχε ο Frank Lampard στο παιχνίδι του Ιουλίου με την Liverpool λόγω ενός φάουλ, με τον προπονητή των Μπλε να έχει πλέον μετανιώσει, όπως δήλωσε ο ίδιος σε νέες του δηλώσεις.

Συγκεκριμένα είπε στο The High Performance Podcast:

“ Ναι, το έχω μετανιώσει αυτό και όσα γράφτηκαν την επόμενη μέρα. Ξεκάθαρα το ένιωσα αφού το έκανα, αλλά γράφτηκαν όλα αυτά την επόμενη μέρα και ένας φίλος μου μου τα έστειλε το πρωί και εγώ ένιωσα κάπως ντροπιασμένος. ”

“ Ενέργησα με βάσει εκείνη τη στιγμή, μόνο εκείνη την στιγμή. Ένιωσα πως εμφανιστήκαμε και κάναμε την Liverpool να έχει την πιο εύκολη μέρα που είχε ποτέ. ”

“ Είχαν κερδίσει το πρωτάθλημα και είχαν προηγηθεί με διαφορά τερμάτων από νωρίς στον αγώνα και συνέβησαν μερικά πράγματα με τον πάγκο. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, αλλά το συναίσθημα που είχα ήταν ότι: «Θέλω να προστατέψω την ομάδα μου. ”

“ Δεν είχα πρόβλημα με τους πανηγυρισμούς της Liverpool. Είμαι τυχερός και έχω βρεθεί εκεί. Είχα βρεθεί με την Chelsea όταν κερδίσαμε το πρωτάθλημα πολύ νωρίς μια σεζόν. Όλα σου φαίνονται τέλεια. ” Πρόσθεσε ο Lampard.

“ Το συναίσθημα μου ήταν ότι ήθελα να είμαι εγώ στη θέση τους. Εννοείται πως δεν ήθελα να δείξω ασέβεια προς τον Jürgen Klopp, γιατί τρέφω μεγάλο θαυμασμό για εκείνον. ”

“ Νοιάζομαι για την δουλειά μου. Τα πράγματα πήραν την λάθος τροπή. Το εξήγησα και στις κόρες μου όταν πήγα σπίτι και θα είμαι απόλυτα ειλικρινής, δεν ήταν η πρώτη φορά που άκουσαν κάτι από εμένα μια κακή στιγμή. ”

Η αντίδραση του Κόκκινου πάγκου δεν άρεσε στον Lampard.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com