Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ετοιμάζει πρόταση για Wijnaldum η Barcelona

Ετοιμάζει πρόταση για Wijnaldum η Barcelona

Το ενδιαφέρον της Barcelona για τον Gini Wijnaldum είναι υπαρκτό και επιβεβαιωμένο, με τους Καταλανούς μάλιστα να ετοιμάζουν πρόταση για την απόκτηση του, σύμφωνα με τον Chris Bascombe της Telegraph.

Ο Ολλανδός παραμένει ένα από τα βασικά γρανάζια της ομάδας του Jürgen Klopp και ξεκίνησε στο Community Shield του περασμένου Σαββάτου, όμως οι συζητήσεις για νέο συμβόλαιο έχουν παγώσει εδώ και καιρό, σύμφωνα με την Telegraph και πολύ δύσκολα θα υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη στο συγκεκριμένο θέμα.

Ο ποδοσφαιριστής, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, θα ήθελε να ανανεώσει με την Liverpool και να παραμείνει στην Premier League. Πρόθεση του εξ’ αρχής ήταν να υπογράψει ένα νέο 4ετες συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πρωταθλητές Αγγλίας, οι οποίοι όμως δεν του προσφέραν, θέλοντας να του ανανεώσουν ναι μεν το συμβόλαιο, αλλά για δύο το πολύ τρία χρόνια.

Το ενδιαφέρον της Barcelona ξεκίνησε να υφίσταται μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ronald Koeman, αφού οι δύο τους έχουν συνεργαστεί με επιτυχία στην εθνική Ολλανδίας. Ο πρώην προπονητής της Everton θα ήθελε ο Wijnaldum να έχει έναν βασικό και κομβικό ρόλο στη δική του Barcelona.

Οι Blaugrana είναι δεδομένο πως θα αποκτήσουν τουλάχιστον έναν κεντρικό μέσο μετά την φυγή του Ivan Rakitic και εκείνη του Arturo Vidal που έρχεται. Η ομάδα του Koeman δεν έχει κάνει μέχρι στιγμής κάποια επίσημη κρούση για τον Gini, αλλά αναμένεται να κάνει την κίνηση της και να προσπαθήσει να τον κλείσει.

Αυτό που διαρρέεται από την Liverpool, σύμφωνα με τον Bascombe είναι ότι η ομάδα αντιμετωπίζει με ψυχραιμία την όλη υπόθεση και δεν ψάχνει σε καμία περίπτωση να πουλήσει τον Wijnaldum.

Η Barcelona μπορεί να του προσφέρει το μακροχρόνιο συμβόλαιο που αναζητά και μια θέση βασικού, τουλάχιστον για την φετινή σεζόν.

Η Liverpool για να παραχωρήσει τον Ολλανδό διεθνή στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο θα πρέπει πρώτον να ικανοποιηθεί οικονομικά από την πρόταση της Barcelona και δεύτερον να έχει κλείσει τον αντικαταστάτη του, ο οποίος βέβαια δεν αποκλείεται να είναι ο Thiago Alcantara.

Ο μέσος της Bayern Munich, όπως έχουμε αναφέρει και άλλες φορές, θέλει να έρθει στο Anfield και να αγωνιστεί στην Premier League υπό τις οδηγίες του Jürgen Klopp, όμως η μεταγραφή δεν είναι μόνο στο δικό του χέρι.

Θα γίνει κάτοικος Camp Nou ο Wijnaldum;
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com