Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Τουλάχιστον 25 εκ. θα ήθελε να εισπράξει από την πώληση του Wijnaldum η Liverpool»

«Τουλάχιστον 25 εκ. θα ήθελε να εισπράξει από την πώληση του Wijnaldum η Liverpool»

Έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση στην Liverpool για την απόκτηση του Gini Wijnaldum είναι η Barcelona, αφού ο Ronald Koeman τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση και θεωρεί πως μπορεί να έχει έναν σημαντικό ρόλο στην Καταλανική ομάδα.

Όπως σας αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο, ούτε ο Wijnaldum και ούτε η Liverpool έχουν ως προτεραιότητα το διαζύγιο, αλλά αυτό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως λογικό, από τη στιγμή που το συμβόλαιο του Ολλανδού ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και δεν θα ανανεωθεί, εκτός αν αλλάξει κάτι δραματικά.

Οι Reds απέκτησαν τον Gini, στο πρώτο καλοκαίρι του Jürgen Klopp στην ομάδα, το 2016 από την Newcastle έναντι £25 εκατομμυρίων και σύμφωνα με τον Dominic King της Daily Mail, οι Πρωταθλητές Αγγλίας θα ήθελαν τουλάχιστον τα ίδια χρήματα, σε περίπτωση που αποφασίσουν να τον παραχωρήσουν στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Ο 29χρονος συνεχίζει να έχει βασικό ρόλο στην ομάδα, ενώ τα τελευταία χρόνια υπήρξε κομβικός και με πολλά καθοριστικά γκολ για τους Reds.

Ο King σημειώνει πως αν η Liverpool καταφέρει να εισπράξει αυτό το ποσό από την πώληση του Wijnaldum, τότε θα είναι πολύ πιο πιθανό να προχωρήσει στην απόκτηση του Thiago Alcantara από την Bayern Munich έναντι 30 εκατομμυρίων.

Οι περιπτώσεις των Thiago και Wijnaldum συνδέονται.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com