Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil: «Είμαστε απογοητευμένοι άλλα πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά»

Virgil: «Είμαστε απογοητευμένοι άλλα πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά»

Στα πέναλτι έχασε το Community Shield για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν η Liverpool και ο Virgil van Dijk δήλωσε πως ήταν ένα αποτέλεσμα που απογοήτευσε την ομάδα.

Ο κεντρικός αμυντικός μίλησε για το παιχνίδι με τους Gunners:

“ Νομίζω πως η μεγαλύτερη τους ευκαιρία ήταν το γκολ. Ήταν ένα καλό τελείωμα, αλλά θα έπρεπε να τα είχαμε πάει καλύτερα και να μην τον είχαμε αφήσει να πάει την μπάλα από το αριστερό του στο δεξί του. Τελικά τελείωσε την φάση. ”

“ Καθόλη τη διάρκεια του αγώνα παίξαμε καλά, είχαμε την κυριαρχία, τους πιέσαμε καλά και είχαμε πολλές ευκαιρίες. Τα πέναλτι φυσικά είναι θέμα και όλα μπορούν να συμβούν. ”

“ Είμαστε απογοητευμένοι αλλά θα πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά. Πέρυσι το χάσαμε επίσης στα πέναλτι, αλλά κερδίσαμε το πρωτάθλημα. Δεν πρέπει να μας πιάνει πανικός, αλλά εννοείται πως θέλαμε την νίκη. ”

“ Είχαμε μια τεράστια ευκαιρία με τον Millie, το ακυρωθέν γκολ φυσικά και μερικές επικίνδυνες ευκαιρίες. Αν κοιτάξετε το παιχνίδι στο σύνολο του, θα δείτε ότι δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και ίσως θα έπρεπε να τα είχαμε πάει καλύτερα. ” Ανέφερε ο Virgil van Dijk.

Για την σεζόν που έρχεται:

“ Θα είναι μια δύσκολη χρονιά, μια πολύ δύσκολη χρονιά γεμάτη με αγώνες, στους οποίους όλοι θέλουμε να παίξουμε. Θα είναι όμως δύσκολη. ”

“ Θα πρέπει να είμαστε επαγγελματίες και να τα δώσουμε όλα στη σεζόν που έρχεται. Θα πρέπει να ξεκουραζόμαστε, να τρώμε καλά, να κοιμόμαστε καλά και ελπίζουμε πως θα μπορέσουν να συνεισφέρουν και οι οπαδοί. Ελπίζουμε να τους δούμε σύντομα στο γήπεδο, θα είναι μια ώθηση για εμάς. ”

Απώλεια του τίτλου στα πέναλτι για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com