Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έχασε ξανά στα πέναλτι το Community Shield

Έχασε ξανά στα πέναλτι το Community Shield

Στα πέναλτι κρίθηκε και το φετινό Community Shield, με την Liverpool να μην μπορεί ούτε φέτος να το κατακτήσει, αφού ηττήθηκε με σκορ 5-4 από την Arsenal στο Wembley, με τον Brewster να αστοχεί στο πέναλτι του.

Για την Liverpool δίχτυα βρήκε ο Minamino στο δεύτερο μέρος και για την Arsenal ο Aubameyang στο πρώτο.
Α’ Ημίχρονο: Με τον James Milner να ξεκινά και την βασική τους ενδεκάδα ξεκίνησαν κόντρα στην Arsenal οι Reds. Οι Πρωταθλητές σκόραραν στο 6′ με προβολή του van Dijk, όμως το τέρμα ακυρώθηκε ορθώς ως οφσάιντ. Η κεφαλιά του Milner στο 11′ έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Martinez και ένα λεπτό αργότερα ο Pierre-Emerick Aubameyang άνοιξε το σκορ με καταπληκτικό δεξί πλασέ εκτός περιοχής. Οι Gunners στο 18′ άγγιξαν το 2-0 με τον Nketiah να πιάνει το μονοκόμματο πλασέ, αλλά τον Alisson να έχει απάντηση, ενώ ψηλά έφυγε η προσπάθεια του ίδιου στο 27′. Οι Reds είχαν τελική με τον Joe Gomez στο 36′, αλλά το σουτ του αμυντικού ήταν αρκετά άστοχο.

Β’ Ημίχρονο: Με πλασέ δοκίμασε να σκοράρει και ο Bobby Firmino, πέντε λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο εκτός εστίας του Martinez. Με διάθεση να πιέσουν είχαν μπει οι Πρωταθλητές στον αγώνα, ο Sadio Mane είδε τον Martinez να τον σταματά σε τετ α τετ και στο 59′ έκαναν δύο αλλαγές με τους Minamino και Keita να αντικαθιστούν τους Williams και Milner. Ο Fabinho κάλυψε την θέση του στόπερ και ο Gomez συνέχισε ως δεξιός μπακ. Σταθερά μπλόκαρε ο keeper των Gunners το σουτ του Minamino στο 67′. Έξι λεπτά αργότερα όμως πήρε το αίμα του πίσω, αφού ισοφάρισε σε 1-1! Ο Ιάπωνας έδωσε στον Salah εντός περιοχής, για να τον βρει ξανά εκείνος και να σκοράρει ο τελευταίος με δεξί πλασέ! Η ομάδα του Klopp έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ανατροπή με τον Sadio Mane στο 81ο λεπτό. Ο Mane κατέβασε ιδανικά με το σώμα εντός περιοχής, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει και τον Martinez. Ο Klopp έκενε την τρίτη του αλλαγή στο 83′ με τον Curtis Jones να περνά αντί του Firmino. Στο 86′ ήταν η σειρά της Arsenal να κάνει αισθητή την παρουσία της στο δεύτερο μέρος, όταν ο Willock έπιασε την κεφαλιά στο κέντρο της Κόκκινης άμυνας, αλλά αυτή έφυγε λίγο άουτ. Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης αντικαταστάθηκε και ο Wijnaldum από τον Brewster.

ΠΕΝΑΛΤΙ:

1-0 ο Salah για την Liverpool

1-1 ο Nelson για την Arsenal

2-1 ο Fabinho για την Liverpool

2-2 ο Maitland-Niles για την Arsenal

Αστόχησε ο Brewster και έμεινε το 2-2

2-3 ο Cedric για την Arsenal

3-3 ο Minamino

3-4 ο David Luiz

4-4 ο Curtis Jones

5-4 ο Aubameyang και έδωσε το τρόπαιο στην Arsenal.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Liverpool: Alisson, Williams, Gomez, Van Dijk, Robertson, Fabinho (Keita 59′), Milner (Minamino 59′), Wijnaldum (Brewster 90+2′), Salah, Mane, Firmino (Jones 82′)

Έμειναν στον πάγκο: Adrian, Koumetio, Τσιμίκας, Grujic, Elliott

Arsenal: Martinez, Luiz, Holding, Tierney, Bellerin, Xhaka, Elneny, Maitland-Niles, Saka, Aubameyang, Nketiah

Επόμενος αγώνας για τους Reds στις 12 Σεπτέμβρη κόντρα στη Leeds.

Ο Minamino ισοφάρισε σε 1-1.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com