Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Χάσαμε λόγω των πέναλτι και των χαμένων ευκαιριών»

Klopp: «Χάσαμε λόγω των πέναλτι και των χαμένων ευκαιριών»

Ο Jürgen Klopp μίλησε στην συνέντευξη τύπου μετά την απώλεια του Community Shield, τονίζοντας πως η ήττα ήρθε λόγω των πέναλτι, ενώ στάθηκε στην απόδοση και στο πρώτο γκολ του Takumi Minamino με την Κόκκινη φανέλα.

Για την απώλεια του τροπαίου και την απόδοση της ομάδας είπε:

“ Ήρθαμε εδώ, για να κερδίσουμε. Ελπίζω αυτό να ήταν ξεκάθαρο. Χάσαμε τον τίτλο λόγω των πέναλτι και επειδή δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες μας. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει νωρίτερα και να είχαμε βάλει το παιχνίδι στο σωστό δρόμο. Ο χρόνος δεν ήταν αρκετός (μετά την ισοφάριση). ”

“ Εν μέρει, είμαι ευχαριστημένος. Γνωρίζω τι έχουμε κάνει και τι έπρεπε να περιμένω από φυσικής και από τακτικής άποψης. Παίξαμε ενάντια σε ένα αμυντικό μπλοκ και έπρεπε να έχουμε φρέσκα πόδια και να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις. Όλα ήταν φυσιολογικά. Έχουμε άλλες δύο εβδομάδες, για να προετοιμαστούμε. ” Είπε ο Klopp.

“ Έπρεπε να πάρουμε το πάνω χέρι στον αγώνα και το κάναμε αυτό στο δεύτερο ημίχρονο. Η Arsenal είχε μια καλή ανάπτυξη και έπρεπε να δουλέψουμε σκληρά. Είχαμε 2 ή 3 μεγάλες στιγμές, τις οποίες δεν τελειώσαμε. Αυτές καθορίζουν τα παιχνίδια και το γνωρίζουμε αυτό. ”

Για τον κανονισμό των πέντε αλλαγών που θα συζητηθεί ξανά:

“ Ναι, οι συζητήσεις θα αρχίσουν ξανά. Δεν θέλω να έχω κάποιο πλεονέκτημα στο πρωτάθλημα. Έχουμε να παίξουμε 38 παιχνίδια της Premier League σε 4 λιγότερες εβδομάδες, αυτό τα λέει όλα. Οπότε αυτό θα βοηθήσει, αλλά καταλαβαίνω γιατί άλλες ομάδες το βλέπουν διαφορετικά. ”

“ Σημασία έχει πως θα βγάλουμε αυτήν την σεζόν και όχι ποιος θα έχει μικρά πλεονεκτήματα εδώ και εκεί. Σημασία έχει να βγει η σεζόν για τους παίκτες.”

“ Δεν παίρνω όμως εγώ αυτές τις αποφάσεις. ”

Για τον Minamino που άνοιξε λογαριασμό με την Liverpool:

“ Ήταν μια μεγάλη μέρα για εκείνον και για εμάς. Το μόνο που του έλειπε ήταν ένα γκολ. Είχε μερικές καλές στιγμές και φυσικά βρισκόταν σε καλή κατάσταση. Το γκολ ήταν ένα λογικό βήμα για εκείνον. Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν πολύ σημαντικό για εκείνον και για εμάς που έκανε αυτό το βήμα. ” Τόνισε ο Klopp.

“ Ο Taki μπορεί να έχει επίδραση στην ομάδα και για αυτό τον αποκτήσαμε. Δεν θέλω να του βάλω τεράστια πίεση, δεν υπάρχει ανάγκη για αυτό. Είναι ένας πολύ χρήσιμος παίκτης. ”

“ Είναι καλός στους μικρούς χώρους, έχει εξαιρετική πρώτη επαφή και οι αποφάσεις που παίρνει μεταξύ των γραμμών είναι καλές. Έπρεπε να προσαρμοστεί. ”

Αν θεωρεί πως το χαμένο πέναλτι θα επηρεάσει τον Brewster:

“ Όλοι πρέπει να μάθουμε και να αποδείξουμε ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις ήττες. Θα ήταν το ίδιο, αν το είχε βάλει και το είχε χάσει κάποιος άλλος. Είναι πιθανό να το χάσεις με έναν τέτοιο τρόπο. Ποτέ δεν τον έχω δει να χάνει ένα, αλλά σήμερα συνέβη. Μπορεί να συμβεί. ”

“ Δεν θα βλάψει τον Rhian. Αν υπάρχει κάποιος να κατηγορήσουμε, αυτός είμαι εγώ. Τον ήθελα όμως σε αυτή τη θέση γιατί είναι πραγματικός εκτελεστής και το πιστεύει. Σήμερα, δεν έγινε. Συμβαίνει όμως στο ποδόσφαιρο και στη ζωή. ”

“ Έχασε ένα πέναλτι, είπαμε μερικές κουβέντες και είναι όλα καλά. Δεν υπάρχει λόγος να απολογηθεί, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει πρόβλημα. ”

Ήττα για την Liverpool στο Wembley.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com