Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Στις εθνικές ανησυχείς σαν να βγαίνει πρώτη φορά ραντεβού η κόρη σου»

Klopp: «Στις εθνικές ανησυχείς σαν να βγαίνει πρώτη φορά ραντεβού η κόρη σου»

Οι αναμετρήσει των εθνικών ομάδων για το Nations League, με τον Jürgen Klopp και τους υπόλοιπους προπονητές συλλόγων να ανησυχούν για τυχόν τραυματισμούς στους διεθνείς ποδοσφαιριστές τους.

Ο Klopp ρωτήθηκε από την Daily Mail αν ανησυχεί για τους αγώνες των εθνικών ομάδων:

“ Επειδή δουλεύεις για την Daily Mail, δεν θέλω να χρησιμοποιήσω την λέξη: «ανησυχώ» που χρησιμοποίησες. Δεν θέλω να δω οτιδήποτε και αν πω σε ένα πρωτοσέλιδο αύριο, γιατί γνωρίζω πως όλοι κάνουν το καλύτερο που μπορούν, για να κρατήσουν ασφαλείς τα παιδιά μας. Έτσι έχουν τα πράγματα. ”

“ Αλλά φυσικά, όταν η 16χρονη κόρη σου βγαίνει ραντεβού για πρώτη φορά, ακόμη και αν είναι καλό το παιδί, θα ανησυχείς έστω και λίγο. Έτσι είναι και με τους παίκτες. ”

“ Θα ήθελα να τους κρατήσω εδώ για προπονήσεις, αλλά από την άλλη, ξέρουμε τι κάνουμε. Δεν είναι πως γνωρίζουμε τι ακριβώς κάνει η κάθε χώρα, αλλά νομίζω πως οι περισσότεροι είναι στην Ευρώπη και είναι πιο εύκολο να έρθεις σε επαφή με τις ομοσπονδίες τους. ” Είπε ο Klopp.

“ Έχουμε την Αγγλία φυσικά, την Ολλανδία, την Ουαλία, την Σκωτία και νομίζω πως αυτές είναι. ”

“ Οι Αφρικανοί δεν χρειάζεται να πάνε και οι Βραζιλιάνοι δεν χρειάζεται να πάνε, κάτι που μας βοηθάει από προπονητικής άποψης. Τον Οκτώβρη η κατάσταση μάλλον δεν θα έχει φτιάξει, αλλά νομίζω πως περισσότερες χώρες θα δώσουν αγώνες. ”

“ Δεν το βλέπω ως δικό μας πρόβλημα και δεν είναι δικό μας πρόβλημα, είναι πρόβλημα για όλους μας, για την κοινωνία και είμαι πραγματικά σίγουρος πως οι ομοσπονδίες θα προσπαθήσουν 100% να βρεθούν τα παιδιά σε ένα ασφαλές περιβάλλον. ”

“ Την εθνική ομάδα μπορείς να την συγκρίνεις με την φούσκα που δημιουργήσαμε στο τέλος της περσινής σεζόν, όταν όλα ήταν κλειστά και τα παιδιά δεν είχαν επαφή με κανέναν. Δεν περιμένω να συμβεί κάτι, αλλά για να είσαι 100% σίγουρος θα πρέπει να κάνεις τεστ σαν τρελός, όταν επιστρέψουν, για να σιγουρευτείς ότι είναι όλοι καλά. Θα κάνουν όμως και εκεί τεστ. ” Πρόσθεσε ο Klopp.

“ Μεγάλο μέρος της οικογένειας μου ζει στην Γερμανία, ό,τι και αν κάνουν εκεί, εγώ δεν το βλέπω. Αυτή είναι η κατάσταση τώρα. Έτσι θα είναι και με τα παιδιά. Δεν ξέρουμε ακριβώς τι κάνουν, αλλά εμπιστεύομαστε τις ομοσπονδίες και θεωρούμε πως θα είναι υπεύθυνες. ”

Παίκτες των Reds έχουν κληθεί στις εθνικές τους ομάδες.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com