Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Brewster: «Δουλεύω σκληρά για να εντυπωσιάσω τον προπονητή»

Brewster: «Δουλεύω σκληρά για να εντυπωσιάσω τον προπονητή»

Αποφασισμένος να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ της Liverpool επέστρεψε ο Rhian Brewster, κάτι που αποδεικνύεται από την απόδοση του στα δύο φιλικά με Stuttgart και Salzburg.

Ρωτήθηκε αν είναι αποφασισμένος να εντυπωσιάσει τον προπονητή:

“ Φυσικά και θέλω να κάνω το καλύτερο δυνατό, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα είναι το τελευταίο σου παιχνίδι και όλα αυτά. Σε κάθε παιχνίδι θα δουλεύω σκληρά και θα κάνω το καλύτερο μου. Φυσικά και πρέπει να προσπαθήσεις να εντυπωσιάσεις τον προπονητή. Προσπαθώ να το κάνω αυτό, προσπαθώ να δουλεύω σκληρά και αυτά τα γκολ, είναι ένα μπόνους. ”

Κατά πόσο τον βοήθησε ο δανεισμός του στην Swansea:

“ Πιστεύω ότι με βοήθησε αρκετά. Έπαιξα πολλά παιχνίδια με την ανδρική ομάδα, τα οποία ήταν μια μάχη. Όταν παίζεις στην Championship πρέπει πάντα να παλεύεις για κάθε αποτέλεσμα και πιστεύω πως αυτό με βοήθησε να παλεύω για τα πάντα. ”

“ Επίσης όπως είπα είναι καλό που σκόραρα. Όλοι λένε πως είμαι ένας καλός εκτελεστής, αλλά για εμένα σημασία έχει να δουλεύω σκληρά και να το κάνω για την ομάδα. ”

Αν αισθάνεται διαφορετικός παίκτης:

“ Ναι φυσικά, γιατί είναι ωραίο να παίζεις με την Under 23, αλλά όταν παίξεις τα πρώτα σου παιχνίδια με την ανδρική ομάδα, νιώθεις τελείως διαφορετικά από ότι όταν παίζεις με την U23, επειδή είναι πιο δύσκολα, απαιτούν άλλη φυσική κατάσταση και νοοτροπία. ” Δήλωσε ο Brews

“ Είναι παιχνίδι με το παιχνίδι και μαθαίνεις να προχωράς μπροστά. Πιστεύω πως αυτό με βοήθησε.”

Για το Community Shield του Σαββάτου:

“ Ας κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι! Θέλεις να ξεκινήσεις την σεζόν με τον σωστό τρόπο και εμείς έχουμε ένα παιχνίδι σε τρεις ή τέσσερις μέρες και φυσικά και θα θέλουμε να ξεκινήσουμε την σεζόν με κατάκτηση τροπαίου και τι ευκαιρία έχουμε να το κάνουμε κόντρα στην Arsenal. Γιατί όχι, ας πάμε να το κερδίσουμε. ”

Πρωταγωνιστής χθες ο Rhian Brewster.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com