Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά το φιλικό με την Salzburg

Οι δηλώσεις του Klopp μετά το φιλικό με την Salzburg

Η Liverpool αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 με την Red Bull Salzburg στον τελευταίο της φιλικό αγώνα στην Αυστρία και ο Jürgen Klopp δήλωσε πως η ομάδα θα παρουσιαστεί καλύτερη το Σάββατο στο Wembley.

Για τον φιλικό αγώνα είπε:

“ Τα πράγματα δεν έδειχναν καλά στα μεγαλύτερα διαστήματα του αγώνα, πρέπει να το παραδεχθώ αυτό. Και πρέπει να το κάνω (να το παραδεχθεί) διότι ξέρω τι κάναμε στην προπόνηση. Είχαμε πολύ καλές προπονήσεις, τα παιδιά ήταν σε καλή κατάσταση και σήμερα ήταν η μέρα που τα πόδια τους ήταν βαριά. ”

“ Περιπλέξαμε το παιχνίδι μας και δώσαμε την μπάλα στα λάθος άτομα την λάθος χρονική στιγμή. Θα έπρεπε να το ήξερα, γιατί το να δίνεις έναν αγώνα πριν επιστρέψεις σπίτι (η ομάδα αναχωρεί απόψε για Αγγλία) δεν έχει λειτουργήσει ποτέ για εμένα στην προπονητική μου καριέρα. ”

“ Ήθελα να είχαμε προβλήματα σήμερα, όχι αυτά ακριβώς τα προβλήματα, αλλά ήθελα να έχουμε προβλήματα, τα οποία θα αντιμετωπίσουμε. Έπειτα μπήκαν τα παιδιά και ο Millie. Έκτοτε, δεν σκεφτήκαμε ξανά τα προβλήματα που είχαμε. ” Είπε ο Klopp.

“ Έπρεπε να βρούμε μερικές λύσεις. Σκοράραμε δύο γκολ, δύο σούπερ γκολ με τον Rhian. Το δεύτερο ήταν υπέροχο από εκείνον και το πρώτο ήρθε από μια υπέροχη δημιουργία των Taki και Millie. ”

“ Δεν μου άρεσε πολύ ο αγώνας, αλλά μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε. ”

Για τον Rhian Brewster:

“ Ο Rhian είναι ένα νέο παιδί και το γνωρίζει αυτό. Μπορεί να μάθει πολλά πράγματα και είναι φυσικός σκόρερ, αυτό ακριβώς είναι. Θα πρέπει να συμμετέχει περισσότερο στο παιχνίδι, όταν είναι στον αγωνιστικό χώρο, αλλά πρέπει να πω, πως στις καθοριστικές στιγμές είναι 100% εκεί. ”

“ Είναι ένα υπέροχο παιδί και μου αρέσει πολύ, οπότε όλα είναι καλά. Αν σκοράρεις τρία γκολ σε δύο παιχνίδια, αυτό δεν είναι καθόλου κακό. Είναι ΟΚ. ”

Για το Community Shield του Σαββάτου:

“ Έχουμε τέσσερις ημέρες και θα πρέπει να τις χρησιμοποιήσουμε και να ξεκουραστούμε. Όλα τα πράγματα που κάναμε εδώ ήταν για να προετοιμαστούμε για την σεζόν και για το πρώτο παιχνίδι. ”

“ Η προετοιμασία μας βασικά ολοκληρώνεται σε δύο εβδομάδες και κάτι πριν το παιχνίδι με την Leeds, αλλά θα είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται για αυτόν τον αγώνα (Community Shield). Πρέπει να παίξουμε καλύτερα από σήμερα και τότε νομίζω πως θα έχουμε την ευκαιρία μας. Θα παίξουμε καλύτερα, οπότε όλα καλά. ” Τόνισε ο Klopp.

Για την παρουσία οπαδών στην Red Bull Arena:

“ Ήταν πραγματικά όμορφο που είχαμε φιλάθλους σήμερα στο γήπεδο. Ήταν μια ωραία εμπειρία, μετά από πολύ, πολύ καιρό. Κάνει την διαφορά από ατμοσφαιρικής άποψης και ελπίζουμε να κάνουμε κάτι παρόμοιο σύντομα και στην Αγγλία. ”

Ο Rhian Brewster σκόραρε και ξεχώρισε.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com