Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ξεκίνημα με τριάρα για τους Reds!

Ξεκίνημα με τριάρα για τους Reds!

Ιδανική αρχή για την Liverpool! Οι Reds επικράτησαν με 3-0 της Stuttgart στο πρώτο από τα δύο φιλικά που θα δώσουν επί Αυστριακού εδάφους.

Το σκορ για τους Πρωταθλητές άνοιξε ο Bobby Firmino, για να γράψει ο Naby Keita το 2-0 και ο Rhian Brewster το τελικό 3-0.

Ο Jürgen Klopp παρέταξε δύο διαφορετικές ενδεκάδες με τον Κώστα Τσιμίκα να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του.

Α’ Ημίχρονο: Με την βασική τους ενδεκάδα και τον Curtis Jones να ξεκινά στο χώρο του κέντρου παρατάχθηκαν κόντρα στην Stuttgart οι Reds, έχοντας από την αρχή το πάνω χέρι στην φιλική αναμέτρηση. Απείλησαν αρχικά με τον Curtis Jones στο 13′, πριν ανοίξει το σκορ ο Bobby Firmino δύο λεπτά αργότερα με πλασέ από κοντινή απόσταση και μετά από τελική πάσα του Jones. Οι Reds απείλησαν ξανά με την κεφαλιά του Virgil van Dijk στο 38′ και στο 40′ ο Naby Keita μετά από εξαιρετική ενέργεια πάτησε περιοχή και έγραψε το 2-0 για τους Πρωταθλητές Αγγλίας.

Β’ Ημίχρονο: Οι Reds έκαναν 11 αλλαγές στο ημίχρονο, ξεκινώντας στο δεύτερο μέρος με τους: Adrian, Hoever, Phillips, Van den Berg, Τσιμίκα, Wijnaldum, Milner, Grujic, Elliott, Minamino, Brewster. Στο 55′ με κεφαλιά του Grujic κατέγραψαν οι Πρωταθλητές Αγγλίας την πρώτη τους καλή στιγμή στην επανάληψη και στο 68′ ήρθε η σειρά του Rhian Brewster να χριστεί σκόρερ και να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε με την Swansea. Ο Milner έδωσε την ασίστ και ο Brewster δεν θα μπορούσε να αστοχήσει από κοντά. Αμέσως μετά το γκολ, ο Billy Koumetio αντικατέστησε τον Sepp van den Berg. Στο 72′ και στο 75′ ήταν η σειρά του Adrian να δηλώσει παρών στο ματς, κάνοντας δύο αποκρούσεις, ενώ στο 81′ η ομάδα του Klopp έφτασε κοντά στο τέταρτο γκολ με κεφαλιά του Milner. 

Επόμενος φιλικός αγώνας για τους Reds την ερχόμενη Τρίτη κόντρα στην Red Bull Salzburg.

Βρήκε δίχτυα ο Naby Keita.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com