Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Με Karius και Grujic, αλλά όχι Wilson η πρώτη προπόνηση

Με Karius και Grujic, αλλά όχι Wilson η πρώτη προπόνηση

Στο Βερολίνο ο Loris Karius.

Την καλοκαιρινή της προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν ξεκίνησε και επίσημα το Σάββατο στην Αυστρία η Liverpool και στην πρώτη προπόνηση πήραν κανονικά μέρος οι Loris Karius και Marko Grujic, αλλά όχι ο Harry Wilson, ο οποίος δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη ομάδα.

Οι Mo Salah και Κώστας Τσιμίκας πέταξαν από την Ελλάδα για την Αυστρία, ενώ μαζί έφτασαν και οι Jordan Henderson και Virgil van Dijk.

Κανονικά στην Αυστρία για τις προπονήσεις της ομάδας βρίσκονται οι Loris Karius, Rhian Brewster, Marko Grujic και Nat Phillips, που είχαν παραχωρηθεί δανεικοί πέρυσι. Όλοι συγκεντρώνουν πιθανότητες να παραμείνουν στο ρόστερ και θέλουν να παλέψουν τις επόμενες μέρες για μια θέση, με εκείνη του Brewster να θεωρείται πιο σίγουρη.

Στο Saalfelden βρίσκεται και ο νεαρός Γάλλος κεντρικός αμυντικός, Billy Koumetio που υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα την εβδομάδα που μας πέρασε.

Ο Harry Wilson έμεινε εκτός του προπονητικού αυτού camp και όπως όλα δείχνουν, είναι θέμα χρόνου να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα. Ο Ουαλός πωλείται με την κατάλληλη πρόταση.

Ο Adam Lewis δεν ταξίδεψε για την Αυστρία και αναμένεται να ολοκληρώσει αύριο τον δανεισμό του στην Amiens και ο Yasser Larouci ψάχνει ομάδα και δεν υπολογίζεται.

Μέχρι στιγμής η ομάδα δεν έχει κλείσει κάποιο φιλικό.

Αναλυτικά οι παίκτες που προπονούνται στην Αυστρία:

Τερματοφύλακες: Alisson, Adrian, Karius, Kelleher.

Αμυντικοί: Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson, Matip, Tsimikas, Williams, van den Berg, Phillips, Koumetio, Hoever.

Μέσοι: Fabinho, Wijnaldum, Henderson, Milner, Keita, Oxlade-Chamberlain, Jones, Grujic.

Επιθετικοί: Salah, Firmino, Mane, Brewster, Origi, Elliott, Minamino, Shaqiri

Η Liverpool προετοιμάζεται στην Αυστρία.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com