Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Milner: «Είμαστε πρωταθλητές και όλοι θα θέλουν να μας κερδίσουν»

Milner: «Είμαστε πρωταθλητές και όλοι θα θέλουν να μας κερδίσουν»

O James Milner στην προπόνηση.

H 2020-21 pre-season της Liverpool είναι πλέον σε εξέλιξη, και ο James Milner σε συνέντευξή του συνοψίζει τον άμεσο στόχο της ομάδας.

Μιλώντας στο site των Reds, ο δεύτερος αρχηγός της ομάδας μας τόνισε το σκεπτικό και τη νοοτροπία πού πρέπει να διακατέχει το έμψυχο δυναμικό, ούτως ώστε να ανέβουν ακόμα περισσότερο επίπεδο και να συνεχίσουν να βαδίζουν στο δρόμο των επιτυχιών.

Πάμε να δούμε τις δηλώσεις του Millie:

«Αυτή είναι η έναρξη μίας ακόμα δυσκολότερης σεζόν.»

«Νομίζω ότι είναι απίστευτο το πόσο καλοί ήμασταν τις δύο τελευταίες σεζόν, όμως το να μείνουμε στο ίδιο επίπεδο δε θα είναι αρκετό.»

«Όλοι οι υπόλοιποι (οι υπόλοιπες ομάδες πού μας ανταγωνίζονται) θα (μας) ωθούν, όλοι βελτιώνονται, και εμείς έχουμε ένα στόχο στις πλάτες μας, ενώ εκείνοι θα θέλουν να μας ρίξουν από την κορυφή. Οπότε εναπόκειται σε μας να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε, να συνεχίσουμε να τους ωθούμε επίσης.»

«Βλέπεις τη νοοτροπία της ομάδας, την πείνα και τη σύμπνοια, και δε νομίζω ότι αυτό θα είναι πρόβλημα. Όμως εναπόκειται σε μας να το αποδείξουμε.»

«Το να μιλάς είναι εύκολο – μπορείς να λες ο,τι θέλεις, το θέμα είναι να το αποδεικνύεις στο γήπεδο. Έχουμε καταφέρει να το κάνουμε αυτό τα τελευταία χρόνια, το να επανερχόμαστε μετά από πισωγυρίσματα και απογοητεύσεις.»

«Τώρα είναι ώρα να ξεκινήσουμε ξανά, να συνεχίσουμε να ωθούμε (τους εαυτούς μας) και να έχουμε αυτή την πείνα, παρόλο πού είμαστε επιτυχημένοι.»

«Αυτή είναι η αποστολή μας, όμως οι ομάδες στο παρελθόν έχουν αποδείξει πόσο δύσκολο είναι να διατηρήσεις τον τίτλο. Θα είναι μία μεγάλη πρόκληση.»

Ο υπαρχηγός συνεχίζει ως εξής:

«Είναι κάτι για το οποίο πρέπει να είμαστε περήφανοι, κάτι το οποίο πρέπει να εκπροσωπήσουμε, και να διασφαλίσουμε ότι κάθε φορά πού πατάμε το πόδι μας στο γήπεδο ή στην προπόνηση, παίζουμε σαν πρωταθλητές.»

«Αυτή είναι η πίεση με την οποία έρχεσαι πάντα αντιμέτωπος όταν φοράς τη φανέλα της Liverpool – περιμένουν από σένα να είσαι ο καλύτερος πού μπορείς.»

«Προφανώς όμως αυτή είναι η πίεση στην οποία χρειάζεται να ανταποκριθείς και είναι η καλή πίεση, είναι η πίεση πού θέλεις και αυτή πού έχεις κερδίσει.»

«Έχεις κερδίσει το δικαίωμα να αποκαλείσαι πρωταθλητής, όμως μετά καλείσαι να το αποδείξεις και να το κάνεις ξανά.»

«Νομίζω ότι όλοι είμαστε εστιασμένοι και έτοιμοι να προσπαθήσουμε ξανά, οπότε μακάρι να έχουμε ένα καλό σερί και να διατηρήσουμε ξανά (τον τίτλο) 

James Milner και Andy Robertson στη χθεσινή πρώτη προπόνηση της Liverpool ενόψει της σεζόν 2020-21.
James Milner και Andy Robertson στη χθεσινή πρώτη προπόνηση της Liverpool ενόψει της σεζόν 2020-21.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com