Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 10/8/2012 Υπογράφει στους Reds ο Joe Allen (vid)

Σαν σήμερα: 10/8/2012 Υπογράφει στους Reds ο Joe Allen (vid)

Σαν σήμερα το 2012 υπογράφει στη Liverpool από την Swansea City, ο Ουαλός διεθνής πρώην μέσος των Reds, Joseph Michael Allen.

Οι Κόκκινοι θα καταβάλουν στους «Κύκνους» το ποσό των 19 εκ. ευρώ, αποτελώντας ουσιαστικά την πρώτη του μετεγγραφή του Brendan Rodgers. Με τους Reds θα συμπληρώσει 132 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, σημειώνοντας 7 γκολ και μοιράζοντας 5 ασίστ.

Ο «Ουαλός Xavi» (όπως είχε χαρακτηριστεί εν είδει αστεϊσμού από τον Βορειοϊρλανδο manager), θα αποχωρήσει από τους Κόκκινους τον Ιούλιο του 2016, για να μετεγγραφεί στην Stoke City.

Οι δύο εντονότερες αναμνήσεις από τον Ουαλό μέσο θα λέγαμε ότι είναι η ισοφάριση του στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Arsenal στο Anfield τον Ιανουάριο του 2016, και το πέναλτι που μας έστειλε στον τελικό του (τότε) Capital One Cup τον ίδιο μήνα, με αντίπαλο την μετέπειτα ομάδα του, την Stoke City.

Στο video που ακολουθεί, δικαιολογεί τον χαρακτηρισμό του Allen από τον BR ως «Welsh Xavi». Στο δεύτερο δευτερόλεπτο μάλιστα, υπάρχει και η διάσημη πλέον ατάκα του Brendan!

Σαν σήμερα: 10/8/2012 Υπογράφει στους Reds ο Joe Allen
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com