Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Θα είναι δύσκολη η μεταγραφική περίοδος»

Klopp: «Θα είναι δύσκολη η μεταγραφική περίοδος»

Ο Jürgen Klopp κατέκτησε το πρώτο του πρωτάθλημα με την Liverpool.

Η μεταγραφική περίοδος άνοιξε και επίσημα από χθες, με τον Jürgen Klopp να μιλάει ξανά για το συγκεκριμένο θέμα, εξηγώντας για ακόμη μια φορά τις δυσκολίες της φετινής σεζόν, λόγω των οικονομικών απωλειών που έχει φέρει η πανδημία.

Ο προπονητής των Πρωταθλητών είπε αυτή τη φορά για τις μεταγραφές:

“ Θα είναι δύσκολη (η μεταγραφική περίοδος) και θα πρέπει να προσαρμοστούμε στις συνθήκες. Είναι πολύ δύσκολο να προβλέψουμε το μέλλον λόγω της τωρινής κατάστασης, όπως έχουμε ξαναπεί. ”

“ Προκριθήκαμε πολύ νωρίς στο Champions League και συνήθως αυτό είναι καλό, αλλά μέχρι πριν από μερικές εβδομάδες κανείς δεν ήξερε αν θα συνεχιστεί το φετινό Champions League. Μπορούμε να υπολογίσουμε πόσα θα είναι τα χρήματα από το Champions League; ”

“ Όλα αυτά δημιουργούν μια αβεβαιότητα, την οποία σκεφτόμαστε γιατί δεν είμαστε υπεύθυνοι μόνο για τις επιτυχίες του συλλόγου. Είμαστε υπεύθυνοι και για όλους τους ανθρώπους του συλλόγου. Αυτό σημαίνει πως είμαστε υπεύθυνοι για όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν εδώ. ”

“ Όσο δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς γίνεται με κάποια συγκεκριμένα πράγματα, θα πρέπει να περιμένουμε. Ο χρόνος ελπίζουμε να ξεκαθαρίσει περισσότερο τα πράγματα και έπειτα θα πάρουμε τις αποφάσεις μας. ” Είπε ο Klopp.

“ Θα έχουμε λύσεις, έχουμε νεαρούς παίκτες. Το μέγεθος του ρόστερ δεν έχει σημασία για εμένα, η ποιότητα του ρόστερ έχει όμως πολύ μεγάλη (σημασία). Θεωρώ πως θα έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ για την επόμενη σεζόν. ”

Η Liverpool δεν έχει πραγματοποιήσει κάποια μεταγραφή.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com