Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μίλησε για τις διακοπές των παικτών ο Klopp

Μίλησε για τις διακοπές των παικτών ο Klopp

Σε άδεια βρίσκονται από χθες και για τις επόμενες δύο εβδομάδες οι ποδοσφαιριστές της Liverpool και ο Jürgen Klopp ρωτήθηκε για τις καλοκαιρινές διακοπές τους, οι οποίες θα διαφέρουν σε σχέση με τις άλλες χρονιές.

Ο έμπειρος προπονητής απάντησε στην συγκεκριμένη ερώτηση:

“ Έχουμε κάνει αυτή τη συζήτηση. Για να είμαι όμως ειλικρινής είναι μια συζήτηση χωρίς κάποια λύση. Τα παιδιά φυσικά μπορούν να πάνε διακοπές. Γνωρίζουμε όμως που θα πάει ο καθένας τους και είναι όλα εντάξει, αυτές οι χώρες είναι μια χαρά. ”

“ Η κατάσταση όμως μπορεί να αλλάξει και αυτό συμβαίνει συνέχεια, οπότε τώρα αυτή είναι η ευθύνη που έχουν τα παιδιά. Πρέπει να είναι βέβαιοι πως γνωρίζουν (αν πρέπει να μπουν σε καραντίνα) όταν φύγουν από μια συγκεκριμένη χώρα. Πρέπει να παρακολουθούν τις ειδήσεις και να αντιδρούν. ”

“ Δεν είναι δική μας δουλειά να πούμε :Ίσως η Ισπανία κλείσει ξανά τα σύνορα της ή κάτι τέτοιο. Τα παιδιά είναι υπεύθυνα για αυτό και το γνωρίζουν. ”

“ Θα κάνουμε όσα μπορούμε για να βοηθήσουμε, αλλά θα πρέπει να γνωρίζουν τις συνθήκες. Κανείς από εμάς δεν μπορεί να πάει διακοπές και να κάνει τα πράγματα που ίσως έκανε στο παρελθόν. Πρέπει να πειθαρχήσουμε, αλλά θα πω, πως τα παιδιά έχουν υπάρξει εξαιρετικά. ”

“ Όχι μόνο οι δικοί μας παίκτες, αλλά όλοι οι παίκτες της Premier League. Δεν είχαμε ούτε ένα νέο κρούσμα μετά την επανέναρξη, αυτό δείχνει ότι όλα τα παιδιά είναι καλά και ελπίζω τα πράγματα να παραμείνουν έτσι, για να επιστρέψουμε ξανά στις προπονήσεις. ” Ολοκλήρωσε ο Klopp.

Οι Βραζιλιάνοι δεν θα επιστρέψουν στην πατρίδα τους.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com