Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil: «Παίξαμε καταπληκτικά στο δεύτερο ημίχρονο»

Virgil: «Παίξαμε καταπληκτικά στο δεύτερο ημίχρονο»

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης με την Newcastle ήταν ο Virgil van Dijk, με ένα γκολ και σταθερή παρουσία και μετά το σφύριγμα της λήξης έκανε δηλώσεις στο BT Sport.

Ρωτήθηκε αν ήταν δύσκολη να επικεντρωθεί στον αγώνα η ομάδα, μετά τους πανηγυρισμούς της Τετάρτης:

“ Δεν ήταν πολύ δύσκολο. Όλοι θέλαμε να παίξουμε, όλοι θέλαμε να δείξουμε γιατί είμαστε πρωταθλητές και θέλαμε να κερδίσουμε τον αγώνα. Γνωρίζαμε πως θα είναι δύσκολο και το κάναμε πιο δύσκολο για τους εαυτούς μας μετά από δεν ξέρω πόσα δευτερόλεπτα! ”

“ Μετά όμως παίξαμε καλά και νομίζω πως το δεύτερο ημίχρονο μας ήταν εξαιρετικό. Ήταν καλό που τελείωσαμε με αυτόν τον τρόπο την σεζόν και τώρα θα έχουμε ένα διάλειμμα. ”

Για την αντίδραση της ομάδας μετά το γρήγορο γκολ των γηπεδούχων:

“ Ναι, κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο ειδικά παίξαμε καταπληκτικό ποδόσφαιρο. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και φυσικά αξίζαμε την νίκη. ”

“ Είναι καλό που πηγαίνουμε έτσι στο διάλειμμα μας, για να είμαστε έτοιμοι και ξεκούραστοι σε μερικές εβδομάδες. ”

Για το γεγονός ότι έπαιξε κάθε λεπτό στην φετινή Premier League:

“ Είμαι πολύ περήφανος για αυτό και ποτέ δεν θα το έπαιρνα ως δεδομένο. Ποτέ δεν είναι εύκολο να διατηρείς τον εαυτό σου σε καλή κατάσταση και πρέπει να είσαι τυχερός. Εγώ φυσικά προσέχω τον εαυτό μου όσο καλύτερα γίνεται. ”

“ Είναι ένα εκπληκτικό συναίσθημα και νομίζω πως είναι η δεύτερη συνεχόμενη σεζόν που παίζω 38 αγώνες. Είμαι πολύ περήφανος και ελπίζω να συνεχιστεί αυτό. ”

Ποια είναι τα κίνητρα του ενόψει της νέας σεζόν:

“ Αν μιλάω προσωπικά, δεν χρειάζομαι κίνητρα. Θέλω να αρπάξω κάθε ευκαιρία που υπάρχει και να παίρνω αποτελέσματα με τα παιδιά, να απολαύσω τους αγώνες. Για παράδειγμα, απόλαυσα το δεύτερο ημίχρονο σήμερα (σ.σ. χθες). Τον τρόπο με τον οποίο παίξαμε, το πως πιέσαμε και πως ανακτήσαμε την μπάλα, όταν την χάναμε” Είπε ο Virgil van Dijk.

“ Αυτό θα είναι το κλειδί για την επόμενη σεζόν. Θέλουμε να βελτιώσουμε τον τρόπο που παίζουμε και να είμαστε όσο σταθεροί ήμασταν φέτος. Θα είναι δύσκολο, γιατί η σταθερότητα είναι το πιο δύσκολο στο ποδόσφαιρο. Θα είναι μια ωραία πρόκληση. ”

Virgil van Dijk και Divock Origi μετά το 1-2.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com