Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν γίνεται να έχουμε 20 world class παίκτες στον πάγκο»

Klopp: «Δεν γίνεται να έχουμε 20 world class παίκτες στον πάγκο»

O Klopp πανηγυρίζει την κατάκτηση του τίτλου.

Οι καλοκαιρινές μεταγραφές είναι ένα θέμα που απασχολούν πολύ κόσμο και ο Jürgen Klopp ρωτήθηκε ξανά για το συγκεκριμένο ζήτημα, τονίζοντας πως η ομάδα μπορεί να έχει 20 παίκτες παγκοσμίου κλάσεως στον πάγκο.

Ο Γερμανός είπε για τις μεταγραφές πριν τον αγώνα με την Newcastle:

“ Όλοι θέλουμε να είμαστε προετοιμασμένοι για για κάθε περίπτωση, αλλά δεν είμαστε. Κανείς δεν είναι. ”

“ Φτιάχνουμε μια ομάδα, στην οποία κάθε παίκτης νιώθει ότι τον χρειαζόμαστε. Αυτό σημαίνει πως κάποιες φορές ίσως να έχουμε στερέψει στην Α λύση, αλλά πάντα βρίσκουμε μια λύση. Όσο το έχουμε αυτό, μπορούμε και να δουλεύουμε με αυτό.”

“ Για μια ομάδα όπως εμείς, δεν γίνεται να έχουμε 20 world class παίκτες στον πάγκο. Πρέπει όμως να πραγματοποιούμε παγκοσμίου κλάσεως εμφανίσεις και αυτό είναι δυνατό ακόμη και με διαφορετικές ενδεκάδες. Οι παίκτες μας μπορούν να γίνουν world class, αλλά μερικές φορές δεν παίζουν αρκετά συχνά, για να το δείξουν αυτό. ”

“ Το χτίσιμο του ρόστερ είναι δύσκολη και αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση κάθε χρόνο. Η απάντηση είναι να μην έχεις ποτέ περισσότερους παίκτες από όσους χρειάζεσαι. Βασικά αυτή δεν είναι απάντηση. Νιώθεις άνετα για μια στιγμή και κατά τη διάρκεια της σεζόν έχεις διαφορετικά προβλήματα. ” Είπε ο Klopp.

“ Είναι δύσκολο να αποφασίσεις ποιος είναι ο κατάλληλος αριθμός (παικτών στο ρόστερ) και ποιες είναι οι κατάλληλες εναλλακτικές, αυτήν όμως τη δουλειά κάνω. Μέχρι στιγμής τα έχουμε πάει καλά και ελπίζουμε να συνεχιστεί αυτό. ”

Ο Takumi Minamino είναι η τελευταία μεταγραφή των Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com