Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το επίσημο statement της Liverpool μετά την απονομή του τροπαίου

Το επίσημο statement της Liverpool μετά την απονομή του τροπαίου

Η Liverpool Football Club εξέδωσε statement (επίσημη ανακοίνωση) μετά την προχθεσινή απονομή, με αποδέκτες τους οπαδούς της.

Ας δούμε τι ακριβώς ανέφερε η ανακοίνωση:

«H Liverpool Football Club θα ήθελε να ευχαριστήσει τους οπαδούς πού έμειναν στο σπίτι για να πανηγυρίσουν την απονομή του τροπαίου χθες (σ.σ. προχθές) τη νύχτα, προστατεύοντας τους αγαπημένους τους και την πόλη μας από την τρέχουσα απειλή αυτής της πανδημίας. Είμαστε όμως απογοητευμένοι με τις σκηνές έξω από το Anfield χθες το βράδυ, και με το ότι περισσότεροι οπαδοί δεν άκουσαν τη συμβουλή να πανηγυρίσουν στο σπίτι.»

«Το club και οι συνεταίροι της πόλης, δηλαδή η αστυνομία του Merseyside, το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης και το Spirit of Shankly, δουλεύουν τις τελευταίες 8 βδομάδες για να ενθαρρύνουν διαρκώς τους οπαδούς να υποστηρίξουν την ομάδα από το σπίτι, και θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε για τη συνεχή τους υποστήριξη και τη συνεργασία κατά την προετοιμασία και τη διάρκεια της επιστροφής του ποδοσφαίρου κεκλεισμένων των θυρών.»

«Ευχαριστίες πρέπει να πάνε επίσης στους ανθρώπους των CleanEvent και Liverpool Streetscene Services για την απίστευτη δουλειά πού έκαναν χθες το πρωί για να καθαρίσουν το Anfield και τις γύρω περιοχές.»

«Η τοπική μας κοινότητα είναι η καρδιά της ομάδας μας, και η συνεργασία και η υπομονή τους σαν γείτονές μας, όπως επίσης και η εμπλοκή των τοπικών συμβούλων μας, της συμβουλευτικής ομάδας ασφαλείας και των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, αξίζουν την ευγνωμοσύνη μας.»

«Όπως έχουμε ξαναπεί, όταν είναι ασφαλές να πανηγυρίσουμε θα το κάνουμε. Μέχρι τότε, η προστασία της πόλης μας είναι η προτεραιότητα.»

Σκηνές από την απονομή της κούπας στη Liverpool.
Σκηνές από την απονομή της κούπας στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com