Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 23/7/1992 Γεννιέται ο Danny Ings (vid)

Σαν σήμερα: 23/7/1992 Γεννιέται ο Danny Ings (vid)

Σαν σήμερα το 1992 γεννιέται στο Winchester του Hampshire, ο Άγγλος διεθνής πρώην επιθετικός των Reds, Daniel William John Ings.

Ο Danny Ings θα μετεγγραφεί στη Liverpool από την Burnley τον Ιούνιο του 2015, ως ελεύθερος μεν αφού είχε λήξει το συμβόλαιο του στην Burnley αλλά με τους Reds να καταβάλουν το ποσό των 8 εκ. λιρών, καθώς ο Άγγλος επιθετικός ήταν κάτω των 24 ετών και έπρεπε να πληρώσουν τα τροφεία του στην πρώην του ομάδα. Το ποσό το καθόρισε το διαιτητικό δικαστήριο της Premier League.

Ο Danny Ings στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος στα χρόνια που παρέμεινε στο Anfield. Οι σκληροί τραυματισμοί που υπέστη δεν τον άφησαν να έχει την εξέλιξη που θα ήθελε ο ίδιος αλλά και η Liverpool. Έτσι στα 3 από τα 4 χρόνια που έμεινε στους Κόκκινους συμπλήρωσε μόλις 25 συμμετοχές με την famous Red shirt, σημειώνοντας 4 γκολ και δίνοντας 1 ασίστ. Στην 4η του χρονιά μετακινήθηκε δανεικός στην Southampton, ομάδα της καρδιάς του όπως δήλωσε, με όρο στο συμβόλαιό του να μονιμοποιηθεί στους «Αγίους» στο τέλος του δανεισμού, εάν και εφ’ όσον το θέλουν και οι 2 πλευρές.

Όπως και έγινε το καλοκαίρι του 2019, με τους Κόκκινους να βάζουν στα ταμεία τους 22,2 εκ ευρώ. Φεύγοντας, άφησε πίσω του μόνο φίλους στο Anfield, καθώς όλοι μιλούν για ένα εξαιρετικό άνθρωπο και έναν υποδειγματικό επαγγελματία.

Στο παρακάτω video, μπορείτε να παρακολουθήσετε τον Danny Ings, να σκοράρει εναντίον των «γειτόνων» μας, την Everton:

Σαν σήμερα: 23/7/1992 Γεννιέται ο Danny Ings
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com