Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Ανυπομονούμε για την απονομή»

Robertson: «Ανυπομονούμε για την απονομή»

Αντίστροφα μετρά πλέον η Liverpool για να πάρει στα χέρια της το τρόπαιο της Premier League, αφού η απονομή είναι προγραμματισμένη για μεθαύριο το βράδυ και ο Andrew Robertson δήλωσε πως όλοι στην ομάδα ανυπομονούν για την μεγάλη αυτή στιγμή.

Ο Σκωτσέζος δήλωσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου:

“ Δεν μπορούμε να περιμένουμε! Προφανώς, όταν κερδίσαμε το Champions League πέρυσι, παίρνεις το τρόπαιο σε λίγα λεπτά μετά το παιχνίδι και στη συνέχεια δεν το αφήνει κανείς. Έπρεπε να περιμένουμε τρεις εβδομάδες, αλλά το να βλέπεις τον Hendo να σηκώνει το τρόπαιο πάνω από το κεφάλι του θα είναι συναισθηματικό. ”

“ Θα είναι όλα τα συναισθήματα σε ένα, νομίζω. Βλέποντας τον αρχηγό μας να σηκώνει ένα τρόπαιο που δεν ήταν στον σύλλογο 30 χρόνια θα φέρει χαρά και ευτυχία και όλα μαζί. ”

“ Φυσικά θα θέλαμε οι οπαδοί να είναι εκεί για να απολαύσουν μια μεγάλη γιορτή εναντίον της Chelsea, αλλά δεν πρόκειται να είναι και θα προσπαθήσουμε να το αξιοποιήσουμε στο έπακρο. ”

“ Αλλά το γεγονός ότι ο Hendo παίρνει τα χέρια του στο τρόπαιο είναι αρκετό για εμάς και ανυπομονούμε τόσο πολύ για αυτό το παιχνίδι και μετά μπορούμε πραγματικά να γιορτάσουμε με το τρόπαιο στα χέρια μας. ”

Έτοιμος για την απονομή του τροπαίου ο Robertson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com