Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ελπίζει να έχει 21.000+ φιλάθλους στο Anfield από τη νέα σεζόν η Liverpool

Ελπίζει να έχει 21.000+ φιλάθλους στο Anfield από τη νέα σεζόν η Liverpool

Η φετινή σεζόν της Premier League οδεύει προς το τέλος της και τα πλάνα για την επόμενη βρίσκονται στην τελική τους ευθεία και περιλαμβάνουν την επιστροφή των οπαδών στα γήπεδα, αρχικά σε ένα μικρό ποσοστό, το οποίο σταδιακά και ανάλογα με την πορεία της πανδημίας, θα αυξάνεται.

Οι συζητήσεις για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα της Premier League βρίσκονται σε εξέλιξη και σύμφωνα με την Independent, υπάρχει αισιδοξία πως τα γήπεδα θα μπορούν να φιλοξενήσουν κόσμο στο 40% της χωριτηκότητας τους, κάτι που σημαίνει πως στο Anfield θα επιτρέπεται η είσοδος σε 21.629 οπαδούς.

Η Independent αναφέρει πως θα υπάρχει τουλάχιστον ένα κενό κάθισμα μεταξύ των φιλάθλων, ενώ είναι πιθανό να δούμε τους οπαδούς σε ορισμένες θύρες να κάθονται και διαγώνια.

Πρόβλημα θα αποτελέσουν τα παλιά γήπεδα, στα οποία τα καθίσματα είναι πολύ κοντά το ένα με το άλλο. Σε αυτήν την περίπτωση, το ποσοστό ενδέχεται να μειωθεί από το 40% στο 30%.

Η Liverpool δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει ένα τέτοιο πρόβλημα στο Anfield, αλλά σε κάθε περίπτωση οι φίλοι της ομάδας θα πρέπει να τηρούν όλα τα απαραίτητα μέτρα πριν, κατά τη διάρκεια του αγώνα και μετά τη λήξη του, κατά την έξοδο τους από το γήπεδο.

Για την ώρα, δεν έχει διευκρινιστεί τι θα συμβεί με τους φιλοξενούμενους οπαδούς και αν θα τους επιτραπεί η είσοδος στο Anfield και στα υπόλοιπα γήπεδα.

Η Premier League θέλει να δει τον κόσμο να επιστρέφει στα γήπεδα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com