Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ο Henderson θα φορέσει την φανέλα και θα σηκώσει το τρόπαιο»

Klopp: «Ο Henderson θα φορέσει την φανέλα και θα σηκώσει το τρόπαιο»

Ο Jordan Henderson τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της Τετάρτης με την Brighton, αλλά θα σηκώσει το τρόπαιο της Premier League ως αρχηγός της ομάδας, παρότι δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Chelsea.

Μάλιστα αυτό θα γίνει με την φανέλα της ομάδας, όπως δήλωσε ο Jürgen Klopp:

“ Θα μπορέσει να μην φορέσει το κοστούμι; Δεν ξέρω, αλλά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, για να γίνει με τον σωστό τρόπο. ”

“ Δεν έχω ιδέα ποιος είναι ο κανονισμός. Αν δεν είσαι στην αρχική ενδεκάδα, κάτι που θα είναι δύσκολο για τον Hendo. Αν μας επιτραπεί, ο Hendo θα είναι εκεί και θα φοράει την εμφάνιση της ομάδας και όλα θα πάνε καλά. ”

“ Ξέρουμε από χθες πως ο τραυματισμός δεν είσαι όσο σοβαρός νομίζαμε και αυτό αποτέλεσε μια μεγάλη ανακούφιση, γιατί όλοι πιστεύουμε πως αξίζει να βρίσκεται στην θέση του στην απονομή του τροπαίου για τον ρόλο που έχει στην ομάδα εδώ και χρόνια. ” Είπε ο Klopp.

“ Αν χρειαζόταν να κάνει επέμβαση, θα βρισκόταν στο νοσοκομείο και τα πράγματα θα ήταν δύσκολα. Δεν είναι όμως και δεν χρειάζεται επέμβαση. Η αποθεραπεία του ξεκινά αμέσως και θα είναι μια χαρά, για να ξεκινήσει προπονήσεις σε μερικές εβδομάδες και να παίζει ξανά. ”

“ Θα βρούμε μια λύση, η οποία θα του δείχνει σεβασμό για ό,τι έχει κάνει. Παρεπιπτόντως, όλα τα παιδιά το θέλουν αυτό. Όλοι τον θέλουν να βρίσκεται εκεί και αυτό είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που έλεγαν μόλις πήραμε το πρωτάθλημα! ”

“ Ο Virgil είπε στον Hendo: Μπορείς να κάνεις την κίνηση με τα πόδια ξανά (που κάνει ο Henderson πριν σηκώσει τα τρόπαια). Δεν είμαι σίγουρος αν μπορεί να το κάνει τώρα! Αυτό είναι και το μεγαλύτερο μας πρόβλημα! (όσο αφορά την απονομή). ”

Ένα ακόμη τρόπαιο θα σηκώσει ο Jordan Henderson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com