Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Curtis Jones: «Μπορώ να πω ότι είχα μία τέλεια βδομάδα!»

Curtis Jones: «Μπορώ να πω ότι είχα μία τέλεια βδομάδα!»

Το πρωταγωνιστικό πρόσωπο του σαββατοκύριακου ήταν για τη Liverpool o Curtis Jones, καθώς μας απασχόλησε έντονα και τις δύο μέρες.

Το απόγευμα του Σαββάτου έσκασαν τα νέα της υπογραφής του νέου συμβολαίου του, πολυετούς διάρκειας, ενώ μία μέρα μετά πέτυχε το πρώτο του γκολ στην Premier League με την αγαπημένη του ομάδα, δίνοντάς της το μαξιλαράκι ασφαλείας έναντι της Aston Villa.

Γι’ αυτά και για άλλα μίλησε ο Scouser Curtis, στο flash interview πού παραχώρησε μετά τη νίκη της ομάδας μας επί των Villagers.

Πάμε όμως να δούμε τι είπε ακριβώς:

«Θα μπορούσαν να αποκληθούν τέλειες», ήταν η αρχική του απάντηση στην ερώτηση πού αφορούσε το πως θα αποκαλούσε τις δύο τελευταίες μέρες σε προσωπικό επίπεδο.

«Όμως για μένα, είμαι απλά ευγνώμων στον προπονητή και στο υπόλοιπο προσωπικό πού μου έδειξαν πίστη και με έριξαν ‘εκεί έξω’ όταν το σκορ ήταν μόλις 1-0 και η Villa έπαιζε καλά. Είμαι ευγνώμων για αυτό, και ήταν μία καλή βδομάδα.»

«(ο Klopp) απλά έλεγε τα συνηθισμένα, ξέρει ότι είμαι καλός με τη μπάλα, όμως το θέμα είναι να υποδεχτείς τη σωστή πάσα και να ξέρεις πότε να κάνεις ντρίμπλα.»

«Είπε ότι (όταν) στο παιχνίδι η Villa ήταν στην επίθεση και μετά ήμασταν εμείς στην επίθεση, απλά να προσπαθήσω να ‘αρπάξω το παιχνίδι από τον σβέρκο’, και να ελέγξω το παιχνίδι λίγο περισσότερο.»

«Αυτό προσπάθησα να κάνω, και ευτυχώς το γκολ βοήθησε.»

Ο νεαρός μέσος της ομάδας μας συνέχισε ως εξής:

«Θεωρώ ότι για κάθε νέο παιδί πού μπαίνει σε μία τέτοια ομάδα, πρέπει να έχει αυτοπεποίθηση, να είναι γενναίο, και να θέλει να έρχεται σε επαφή με τη μπάλα. Αυτό προσπαθώ και κάνω.»

«Μεγαλώνοντας, πάντα παρακολουθούσα τη Liverpool και πάντα υπήρχαν ορισμένοι σπουδαίοι παίκτες, συμπεριλαμβανομένου του ειδώλου μου, Steven Gerrard, και η ομάδα στην οποία έπαιξε ήταν σπουδαία.»

«Όμως νομίζω ότι η τωρινή είναι η σπουδαιότερη πού έχω παρακολουθήσει, και είμαι ευγνώμων πού είμαι μέρος της!»

Klopp και Jones μετά το τέλος του αγώνα με την Aston Villa.
Klopp και Jones μετά το τέλος του αγώνα με την Aston Villa.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com