Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν χρειάζεται να αλλάξουμε»

Klopp: «Δεν χρειάζεται να αλλάξουμε»

Ο Jürgen Klopp μίλησε ξανά για το θέμα των μεταγραφών και για την ενδεχόμενη βελτίωση της ομάδας, δηλώνοντας πως οι Reds δεν χρειάζονται ριζικές αλλαγές.

Ο Klopp κλήθηκε να μιλήσει ξανά για τις μεταγραφές:

“ Δεν χρειάζεται να αλλάξουμε. Πρέπει να κάνουμε τα καλά πράγματα και να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε όσα δεν κάνουμε τόσο καλά. ”

“ Να έχουμε καλύτερα μηνύματα για τα παιδιά, αυτό πρέπει να βελτιώσουμε 100%. Βρισκόμαστε σε ένα πολύ ενδιαφέρον επίπεδο, αλλά γίνεται να βελτιωθούμε περισσότερο. ”

“ Δεν περιμένω την τελειότητα από τους παίκτες μου. Θέλω την επόμενη σεζόν να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται. Θα ήμουν έκπληκτος αν μπορούσες να είσαι επιτυχημένος με το να έχεις χάσει έξι, επτά ή οχτώ παιχνίδια. ”

“ Όταν κοιτάζω το πρωτάθλημα, βλέπω πολλές ομάδες που βελτιώνονται. Είναι δύσκολοι καιροί, δεν ξέρουμε ποιος θα πάρει τα περισσότερα ρίσκα με τις μεταγραφές και ποιος δεν θα πάρει. Θα το δούμε αυτό. ”

“ Θα βεβαιωθούμε πως είμαστε έτοιμοι για μια κανονική μάχη και μια κανονική πρόκληση. Αυτό περιμένω και όχι να γίνουμε πρωταθλητές με 38 νίκες. Τα παιδιά έχουν εξαιρετικούς χαρακτήρες και δεν αμφιβάλλω ούτε στο 1% για εκείνα. Τους εμπιστεύομαι στο 100%. ”

“ Δεν είναι τέλειοι και κάνουν λάθη, αλλά πάντα επιστρέφουν. Από τότε που τους ξέρω πάντα βελτιώνονται και πάντα επιστρέφουν. Όπως ξαναείπα, δεν θα υπεραστίστουμε τον τίτλο, θα επιτεθούμε για αυτόν. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και για την αντίδραση των άλλων ομάδων. ” Ξεκαθάρισε ο Klopp.

Οι Reds θα επιτεθούν για το επόμενο πρωτάθλημα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com