Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Θα έπρεπε να είχαμε σκοράρει 3 γκολ κόντρα στη City»

Klopp: «Θα έπρεπε να είχαμε σκοράρει 3 γκολ κόντρα στη City»

Ο Jürgen Klopp ρωτήθηκε για τις πιθανότητες κατάκτησης του φετινού Champions League που έχει η Manchester City και την έχρισε ως φαβορί, αλλά τόνισε πως οι Reds θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει 3 γκολ στην αναμέτρηση της Πέμπτης.

Ο προπονητής των Πρωταθλητών αναλυτικά είπε:

“ Τα δύο μεγάλα φαβορί που έχουν απομείνει στην διοργάνωση είναι η Bayern Munich και η Manchester City. Αυτό θα ήταν ένα παιχνίδι με ενδιαφέρον. Η Bayern έκανε μια εντυπωσιακή σεζόν στην Γερμανία. ”

“ Η διοργάνωση θα έχει ενδιαφέρον, αφού θα γίνει με καινούριο τρόπο. Όταν βλέπετε το ρόστερ της Manchester City – όπως έχω πει ξανά χρειάζεσαι τύχη – αν θέλεις να κερδίσεις το Champions League θα πρέπει να έχεις την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα διαθέσιμη για τον τελικό. ”

“ Εμείς ακόμη και στην ήττα μας από την City, θα έπρεπε να είχαμε σκοράρει τρία γκολ. Μην το ξεχνάτε αυτό. Σε μια φυσιολογική μέρα, θα είχαμε σκοράρει τρία γκολ σε αυτό το παιχνίδι. Έχουν τόσο μεγάλη ποιότητα, αλλά καμία ομάδα στον κόσμο δεν είναι τέλεια. ” Είπε ο Klopp.

“ Η City δεν είναι, η Bayern δεν είναι, εμείς δεν είμαστε. Πρέπει όμως να είσαι τέλειος στις καθοριστικές στιγμές, για να κερδίσεις το Champions League. ”

“ Θα το παρακολουθήσω, αλλά δυστυχώς δεν έχω κάτι να κάνω εγώ με αυτό φέτος. ”

Ο Klopp πανηγύρισε πέρσι την κατάκτηση του Champions League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com