Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Όλοι θα πάρουν μετάλλιο»

Klopp: «Όλοι θα πάρουν μετάλλιο»

Η Liverpool έχει κατακτήσει και μαθηματικά την φετινή Premier League, με τον Jürgen Klopp να αναφέρεται στο θέμα των μεταλλίων και στο γεγονός πως δικαιούνται μετάλλιο μόνο όσοι ποδοσφαιριστές έχουν πραγματοποιήσει πέντε συμμετοχές.

Ο Klopp μίλησε για το θέμα των μεταλλίων και τόνισε πως όλοι οι παίκτες του θα πάρουν:

“ Θα ήθελα να αναθεωρηθεί αυτός ο κανονισμός και να παίρνεις μετάλλιο αν έχεις παίξει ένα παιχνίδι. Αν παίξουν, θα πρέπει για να είμαστε ειλικρινείς, να παίρνουν μετάλλιο και όχι να πρέπει να κάνουν πέντε συμμετοχές. ”

“ Δεν ξέρω ποιανού ήταν η ιδέα, αλλά δεν νομίζω πως είναι ένας καλός κανονισμός. ”

“ Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει πόσο σημαντικό είναι το ρόστερ στην κατάκτηση ενός πρωταθλήματος. Αν δεν παίξεις σε κανένα παιχνίδι, πρέπει να πάρεις μετάλλιο. ”

“ Αν είσαι ένας τερμαροφύλακας και δεν παίξεις, πρέπει να πάρεις μετάλλιο επειδή προπονείσαι πέντε εκατομμύρια φορές μέσα στη σεζόν και αν δεν προπονηθείς στο υψηλότερο επίπεδο, δεν θα έχεις ελπίδα να πάρεις το πρωτάθλημα. ”

“ Οπότε κάποιος αποφάσισε να χρειάζονται πέντε αγώνες για να πάρεις ένα μετάλλιο; Αυτά τα παιδιά θα πάρουν 100% μετάλλιο, αν πρέπει να το παράγω εγώ. ” Είπε ο Klopp.

“ Μπορούν να πάρουν το δικό μου μετάλλιο αλλά αυτό δεν είναι σωστό. Πρέπει να κερδίζουμε ποδοσφαιρικά παιχνίδια και δεν μπορούμε να δίνουμε εμφανίσεις από εδώ και από εκεί. ”

“ Αν όμως αξίζουν ένα μετάλλιο, θα το πάρουν, αν όχι από την Premier League τότε από εμένα. ”

Το μετάλλιο δεν είναι σίγουρο για τους μικρούς.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com