Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της Palace

Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της Palace

Πολύ χαρούμενος και φυσικά ικανοποιημένος ήταν ο Jürgen Klopp στις δηλώσεις του στην συνέντευξη τύπου μετά τη νίκη της Liverpool με σκορ 4-0 επί της Crystal Palace το βράδυ της Τετάρτης.

Για την καταπληκτική εμφάνιση της ομάδας του είπε:

“ Θέλαμε να δείξουμε πολλά αν όχι τα πάντα που μας οδήγησαν σε αυτή τη θέση. Αυτό που είδα σήμερα, ήταν το καλύτερο ποδόσφαιρο που έχει παιχτεί ποτέ κεκλεισμένων των θυρών. Ήταν οι καλύτερες αντεπιθέσεις που έχουν γίνει ποτέ σε αγώνα κεκλεισμένων των θυρών. Παίξαμε εξαιρετικό ποδόσφαιρο. ”

“ Δείξαμε στους οπαδούς μας πως μπορούμε να παίξουμε όπως όταν είναι εκείνοι μαζί μας. Δεν μπορούμε να τους έχουμε μαζί μας, οπότε τους το δείξαμε αυτό και το λάτρεψα. ”

Αν θα παρακολοθήσει απόψε το Chelsea – Manchester City:

“ Θα δω τον αγώνα αύριο, όχι για να πανηγυρίσω αλλά για να προετοιμαστώ. Αντιμετωπίζουμε ο ένας τον άλλον την επόμενη εβδομάδα, οπότε θα είναι ένα σημαντικό ματς για εμάς και πρέπει να το δούμε. ”

“ Είμαι σίγουρος πως ο αγώνας μας την επόμενη εβδομάδα κόντρα στην Manchester City είναι must watch για όλους τους ποδοσφαιρόφιλους στον πλανήτη. ”

“ Θα δω τον αγώνα αύριο για να δω τι θα κάνει η Chelsea και η City. Θα τα προγραμματίζουμε αυτά τα πράγματα (πότε θα κατακτηθεί ο τίτλος). Δεν με ενδιαφέρει αυτό, αλλά θα ήταν καλύτερο με οπαδούς και καταπληκτικό ποδόσφαιρο. ”

Για τους παίκτες του και την απόδοση τους:

“ Τα παιδιά λατρεύουν τον τρόπο παιχνιδιού μας. Μας έχουν κάνει επιτυχημένους και θέλουν να το κάνουν (κατάκτηση του πρωταθλήματος). ”

“ Έχουμε κάνει πολλά παιχνίδια αλλά δεν θυμάμαι κάποιο 4-0 στο 80ο λεπτό και τέσσερις παίκτες να κυνηγούν την μπάλα σαν να είναι η μοναδική που έχει μείνει στον πλανήτη. Αυτοί είμαστε. ”

Αν είδε κάτι που να μην του άρεσε:

“ Δεν θέλω να φανώ υπερβολικά αισιόδοξος, αλλά δεν είδα πολλά αρνητικά. Παίξαμε με έναν εξαιρετικό τρόπο απόψε. ” Απάντησε ο Klopp.

“ Από την ποδοσφαιρική άποψη, απόψε ήταν εξαιρετική η εμφάνιση μας. Υπήρξαν πάρα πολλές περιπτώσεις, κατά τις οποίες έπρεπε να μας κάνουν φάουλ κοντά στην περιοχή. ”

“ Φανταστείτε πως θα ήταν ένα γεμάτο γήπεδο σήμερα, να μπορούσε ο κόσμος να ζήσει από κοντά αυτόν την αγώνα. Θα ήταν καταπληκτικό. ”

Για τα γκολ των Reds:

“ Το δεύτερο γκολ μπήκε από μια υπέροχη πάσα και από ένα εντυπωσιακό τελείωμα. Το τρίτο γκολ ήταν του Fabinho, ναι! ”

“ Το τέταρτο, τι πάσα ήταν αυτή και ένα σπουδαίο τελείωμα. Πολλά καλά πράγματα. ”

Για την δήλωση του Guardiola πως ίσως ξεκουράσει παίκτες σήμερα:

“ Πιστεύω πως ο Pep πρέπει να παίξει poker! ”

Ένα τελευταίο του σχόλιο για την αναμέτρηση:

“ Θα θυμάμαι για πολύ καιρό αυτόν τον αγώνα. Έτσι θέλουμε να παίζουμε. ”

Για την συνέχεια:

“ Δύο παιχνίδια σε τρεις μέρες είναι δύσκολα, αλλά τώρα έχουμε οχτώ μέρες ρεπό και κανείς δεν το θέλει αυτό. Θα είναι δύσκολο με τέσσερα παιχνίδια σε εννέα μέρες έπειτα από αυτό. Αλλά έτσι είναι τα πράγματα. ” Είπε ο Klopp.

“ Χρειαζόμαστε λύσεις και για αυτό είμαι τόσο χαρούμενος με όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν. Ήταν εξαιρετικοί. ”

“ Έχουμε άλλα επτά παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να τα κερδίσουμε όλα, για να πάρουμε 21 βαθμούς. ”

Εύκολη νίκη επί της Crystal Palace για τους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com