Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ελπίζει για επιστροφή του κόσμου από Σεπτέμβρη η Κυβέρνηση

Ελπίζει για επιστροφή του κόσμου από Σεπτέμβρη η Κυβέρνηση

Η Premier League επέστρεψε χθες το απόγευμα αλλά με αγώνες κεκλεισμένων των θυρών και έτσι θα συνεχιστεί μέχρι και το τέλος της φετινής σεζόν, με την Liverpool να κατακτά το φετινό πρωτάθλημα μπροστά σε άδειες κερκίδες.

Η Αγγλική Κυβέρνηση όμως είναι αισιόδοξη αναφορικά με την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα και θεωρεί πως αυτό μπορεί να γίνει από τον Σεπτέμβριο με την παρουσία ενός μικρού ποσοστού οπαδών της τάξης του 20% ή 30%, όπως συμβαίνει και σε άλλες χώρες.

Ο υπουργός πολιτισμού, μεσών ενημέρωσης και αθλητισμού, Oliver Dowden είπε σχετικά με την επανέναρξη του πρωταθλήματος και την επιστροφή του κόσμου από την Downing Street:

“Φυσικά θα είναι ένα πολύ διαφορετικό γεγονός από αυτό που έχουμε συνηθίσει, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτή είναι μια εξαιρετικά συμβολική στιγμή. ”

“ Και ελπίζω πραγματικά ότι με την επιστροφή της νέας σεζόν θα μπορούσαμε να είμαστε σε θέση όπου μερικοί οπαδοί θα μπορούσαν να αρχίσουν να επιστρέφουν στα γήπεδα. ”

“ Ξέρω ότι θα ήταν ένα άλλο σημαντικό μέρος της αποκατάστασης της οικονομικής θέσης των συλλόγων. ”

“ Θα είναι μια παρόμοια διαδικασία με αυτήν βιώνουμε με την επιστροφή ζωντανών αθλημάτων κεκλεισμένων των θυρών. Έχουμε δέσμευση για να δούμε πώς θα μπορούσε να γίνει με ασφάλεια. ”

«Σαφώς, δεν θα εξετάσουμε μόνο τη θέση των οπαδών και τη σχέση τους μεταξύ τους, αλλά υπάρχουν όλα τα ζητήματα με το πώς μπαίνουν και θα βγαίνουν από τα γήπεδα με ασφαλή τρόπο, πώς έχετε πρόσβαση σε ευκολίες και σε οτιδήποτε άλλο.”

Σημαίες και πανό θα διακοσμήσουν το άδειο από κόσμο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com