Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gerrard: «Ο Klopp είναι ο καλύτερος στον κόσμο, χρειάζεται άγαλμα»

Gerrard: «Ο Klopp είναι ο καλύτερος στον κόσμο, χρειάζεται άγαλμα»

Ο Jürgen Klopp κλείνει σήμερα τα 53 του χρόνια και ο Steven Gerrard μίλησε μεταξύ άλλων στον James Pearce για τον Γερμανό, τον οποίο και χαρακτήρισε ως τον καλύτερο προπονητή του κόσμου.

Ο Stevie G ανέφερε για τον Klopp: 

“ Ας το ξεκαθαρίσουμε από την αρχή αυτής της συνέντευξης, ο Jürgen Klopp για εμένα είναι ο καλύτερος προπονητής του κόσμου. Νομίζω πως υπάρχουν πολύ επιτυχημένοι προπονητές. Ο Pep Guardiola είναι εξαιρετικός. Ο Carlo Ancelotti είναι επίσης εξαιρετικός και η Everton είναι πολύ τυχερή που τον έχει. Θα μπορούσα να αναφέρω κι άλλους πολλούς. ”

“ Έχοντας πλέον την εμπειρία ενός προπονητή για τα προηγούμενα δύο χρόνια, καταλαβαίνεις πόσο δύσκολη δουλεία είναι. Δεν έχω τίποτα άλλο πέρα από σεβασμό για τον Jürgen. ”

“ Ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίζεται τον εαυτό του, με τον οποίο έχει συμπεριφερθεί σε μένα και με τον οποίο κάνει την δουλειά του. Θεωρώ πως έχει και καρδιά και μυαλό. Απλά δουλεύει για την Liverpool. Ήρθε και πήγε την ομάδα στο επόμενο επίπεδο. ” Είπε ο Gerrard.

Αν μπορεί να θεωρηθεί ένας από τους καλύτερους προπονητές στην ιστορία των Reds:

“ Γνωρίζοντας τον Jürgen, δεν θα ήθελε να τον βάλω σε αυτή την κατηγορία. Ξέρω πως πάντα είναι ήρεμος και έχει σεβασμό. Όταν όμως κοιτάς τη δουλειά που έχει κάνει, σίγουρα αξίζει να συγκαταλέγεται ανάμεσα σε αυτούς τους σπουδαίους προπονητές. ”

“ Αυτό πρέπει να λάβετε υπόψη είναι ότι όταν ο Jürgen ανέλαβε την Liverpool, δεν ήταν ούτε καν κοντά στο να γίνουν η καλύτερη ομάδα στη χώρα. Δεν ήταν ούτε καν στην πρώτη τετράδα. ”

“ Ήρθε στη Liverpool, έφτασε σε τόσους τελικούς, έφερε το έκτο Ευρωπαϊκό Κύπελλο και θα φέρει το πρωτάθλημα μετά από 30 χρόνια. Ο Jürgen θα πρέπει να ανταμειφθεί τώρα. Φαίνεται σαν πως το ποδόσφαιρο να περιμένουμε μέχρι έχω πει να μεγαλώσουν πολύ μέχρι να αναγνωρίσουμε τα κατορθώματά τους στο έπακρο. ”

“ Αλλά γνωρίζοντας τους ιδιοκτήτες της Liverpool, αυτό δεν θα συμβεί. Όταν ο Jürgen φέρει το πρωτάθλημα, θα πρέπει να ξεκινήσουν οι εργασίες για την δημιουργία ενός αγάλματος. ”

Ο Jürgen Klopp μετά τον τελικό της Μαδρίτης.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com