Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τρεις Reds για το Golden Boy Award!

Τρεις Reds για το Golden Boy Award!

Ανακοινώθηκαν χθες οι υποψηφιότητες για το Golden Boy Award του Tuttosport για το έτος 2020 και ανάμεσα τους βρίσκονται τρεις παίκτες των Reds και συγκεκριμένα οι Curtis Jones, Yasser Larouci και Sepp van den Berg.

Το συγκεκριμένο βραβείο απονέμεται από το 2003 και κάθε χρόνο στον καλύτερο ποδοσφαιριστή στην ηλικία κάτω των 21 ετών. Ο πρώτος νικητής του ήταν ο Rafael van der Vaart, ενώ ο Raheem Sterling το κέρδισε ως παίκτης της Liverpool το 2014.

Τα φαβορί για το 2020 είναι οι Erling Braut Haaland, Alphonso Davies και Jadon Sancho, Η παρουσία όμως τριών παικτών της ομάδας δείχνει πως η ποιότητα τους αναγνωρίζεται παντού στον κόσμο. Το μέλλον των νεαρών Reds προμηνύεται λαμπρό.

Αν πρέπει να ξεχωρίσουμε κάποιον από τους τρεις, αυτός πρέπει να είναι ο Curtis Jones. Ο γεννημένος στο Liverpool μέσος ήταν εξαιρετικός στο φετινό FA Cup και από τη νέα σεζόν θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Adam Lallana.

Αίσθηση βέβαια προκαλεί η απουσία από την λίστα των Harvey Elliott και Neco Williams, οι οποίοι έχουν αφήσει πολύ θετικές εντυπώσεις στους αγώνες του Carabao Cup και του FA Cup.

Στις υποψηφιότητες έχει συμπεριληφθεί και ο Rafa Camacho, ο οποίος πωλήθηκε από την Liverpool στην Sporting CP το περσινό καλοκαίρι.

Άλλοι παίκτες από την Premier League που διεκδικούν το βραβείο είναι οι Callum Hudson-Odoi, Billy Gilmour Ethan Ampadu, Mason Greenwood, Gabriel Martinelli, Bukayo Saka, Oliver Skipp, Ryan Sessegnon και Phil Foden.

Ο Curtis Jones με ένα απίστευτο σουτ εκτελεί τον Pickford.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com