Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η επίσημη απάντηση της LFC σε οπαδό πού σαμπόταρε το Black Lives Matter

Η επίσημη απάντηση της LFC σε οπαδό πού σαμπόταρε το Black Lives Matter

Αντιπαράθεση είχαμε μεταξύ του επίσημου λογαριασμού της Liverpool στο Twitter και οπαδού πού τάχθηκε κατά της υποστήριξης του κινήματος Black Lives Matter.
Ο συγκεκριμένος οπαδός των Reds, κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας της φετινής σεζόν στο Anfield, παρακάλεσε την ομάδα μας μέσω ανάρτησης στο Twitter να μην υποστηρίξει την πρωτοβουλία πού έχει παρθεί από όλες τις ομάδες της Premier League, σύμφωνα με την οποία τα ονόματα των παικτών στα πρώτα 12 ματς μετά το lockdown θα αντικατασταθούν από το logo Black Lives Matter, της πρωτοβουλίας πού αναπτύχθηκε σε πολλά μέρη του κόσμου μετά το θάνατο το George Floyd στην Αμερική.

Ο εν λόγω φίλαθλος λοιπόν, κάνοντας tag κατά σειρά τον Peter Moore και τον επίσημο λογαριασμό της Liverpool, έγραψε:

«Παρακαλώ, μη βάλετε το black lives matter στην πλάτη των εμφανίσεων της Liverpool. Αν είναι να βάλετε κάτι, τι θα λέγατε για το ‘all lives matter’, ή για το NHS; Θα δώσω πίσω το εισιτήριό μου αν συμβεί αυτό… Ξέρω ότι έχουν συμβεί πολλά πράγματα στη σειρά, όμως δεν είμαι υπέρ του να υποκλινόμαστε σε κακοποιούς.»

Η απάντηση του LFCHelp (του επίσημου λογαριασμού για εξυπηρέτηση οπαδών της Liverpool) ήταν:

«Συγνώμη πού νιώθετε έτσι, όμως οι αξίες μας σαν club πρεσβεύουν την ισότητα, τη διαφορετικότητα και την ενσωμάτωση. Το Black Lives Matter δεν είναι απλά ένα σλόγκαν, είναι μία αρχή την οποία οι παίκτες μας και τo club σαν σύνολο στηρίζουν ξεκάθαρα.»

«Θα βάζουμε το BLM στις φανέλες μας. Θα συνεχίσουμε επίσης τη δουλειά μας προς υποστήριξη του NHS.»

«Είμαστε περήφανοι για τη δουλειά μας στο θέμα της ισότητας, και θα θέλαμε να σας προσφέρουμε την ευκαιρία να μάθετε περισσότερα. Αν ενδιαφέρεστε, ελάτε σε επαφή με το RedTogether@liverpoolfc.com.»

«Αν προτιμάτε να παραιτηθείτε από το εισιτήριο διαρκείας σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο @LFCHelp για να συζητήσουμε περαιτέρω.»

Αρκετά διπλωματική η απάντηση της «επίσημης» Liverpool, σε ένα περιστατικό πού θύμισε αυτό με τον οπαδό της West Brom προ ολίγων ημερών.

Οι παίκτες της Liverpool γονατισμένοι στο κέντρο του Anfield, προς υποστήριξη του κινήματος Black Lives Matter.
Οι παίκτες της Liverpool γονατισμένοι στο κέντρο του Anfield, προς υποστήριξη του κινήματος Black Lives Matter.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com