Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ξεπέρασαν τα 260 εκ. τα έσοδα της Liverpool από τα τηλεοπτικά για το 18-19

Ξεπέρασαν τα 260 εκ. τα έσοδα της Liverpool από τα τηλεοπτικά για το 18-19

Σεζόν ρεκόρ αποτέλεσε η περσινή, 2018-19 για την Liverpool όσο αφορά τα έσοδα από τα τηλεοπτικά, όπως αποκάλυψε σήμερα η ιστοσελίδα, Deloitte που ειδικεύεται στις οικονομικές αναλύσεις.

Η περσινή σεζόν, σύμφωνα με την ιστοσελίδα αποτέλεσε το peak των εσόδων από τις τηλεοπτικές μεταδόσεις και πρόκειται να ακολουθήσει πτώση, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Οι Reds φέρεται να εισέπραξαν συνολικά το ποσό των £533 εκατομμυρίων από χορηγούς και τηλεοπτικά όσο αφορά την περσινή σεζόν, ενώ μόνο τα τηλεοπτικά έσοδα φτάνουν τα £264 εκατομμύρια, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Αποτελεί μια άνοδο της τάξης του 19% σε σχέση με την σεζόν 17-18.

Η άνοδος οφείλεται στην αύξηση αξιών των δικαιωμάτων προβολής των αγώνων της UEFA και του νέου μηχανισμού διανομής τους, ανταμείβοντας έτσι τους Reds για την απόδοση τους στο Champions League και την Premier League.

Σε μια άλλη θετική σημείωση, η Liverpool ήταν ένας από τους δύο μόνο συλλόγους από τους «big six» που κατέγραψαν ετήσια αύξηση λειτουργικού κέρδους, παράλληλα με την Άρσεναλ

Μόνο η Chelsea από το «big six» της Αγγλίας είδε τα έσοδα της από τα τηλεοπτικά να μειώνονται την περασμένη σεζόν.

Η πτώση όμως είναι αναμενόμενη όπως σημειώνεται από την ιστοσελίδα: «είναι πολύ πιθανό ότι τα σωματεία της Premier League θα αναφέρουν μια συλλογική απώλεια λειτουργίας για πρώτη φορά όταν αναφέρουμε τα αποτελέσματα για το οικονομικό έτος 2019/20 το καλοκαίρι του 2021.»

Το περσινό ρεκόρ και η πτώση που έρχεται.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com