Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Με το 10% της χωρητικότητας του γηπέδου η επιστροφή του κόσμου στην PL

Με το 10% της χωρητικότητας του γηπέδου η επιστροφή του κόσμου στην PL

Οι πρώτες συζητήσεις για επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα της Premier League έγιναν προχθές κάτι διάρκεια της τηλεδιάσκεψης και συζητήθηκε αρχικά να γίνει επιστροφή με το 10% της συνολικής χωρητικότητας του γηπέδου.

Οι αγώνες στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου θα ξεκινήσουν την επόμενη Τετάρτη με εκείνον της Manchester City κόντρα στην Arsenal και όλοι μέχρι το τέλος που θα πραγματοποιηθούν κεκλεισμένων των θυρών.

Η πιθανή επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα αφορά φυσικά την επόμενη σεζόν χωρίς όμως να τεθεί κάποιο χρονοδιάγραμμα ή κάποια ημερομηνία επιστροφής. Το μόνο σίγουρο, είναι πως αυτό θα συμβεί σταδιακά.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της λίγκας, Bill Bush ανέφερε στις ομάδες την Τρίτη πως ενδέχεται αρχικά η επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα να γίνει με το 10% της συνολικής χωρητικότητας του γηπέδου, όπως θα γίνει και στη Ρωσία.

Αν τα κρούσματα δεν αυξηθούν σημαντικά, τότε η Premier League μπορεί να επιτρέψει να είναι γεμάτη μια θέση στις οχτώ και έπειτα μια θέση στις τέσσερις.

Οι ομάδες είναι σύμφωνες με την γνώμη της Κυβέρνησης και θα ακολουθήσουν τις οδηγίες της, αλλά γνωρίζουν πως όσο πιο γρήγορα επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα, τόσο μικρότερες οικονομικές απώλειες θα έχουν.

Αποφάσεις για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα θα παρθούν μετά το καλοκαίρι.

Θα βλέπουμε το Anfield άδειο για το επόμενο διάστημα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com