Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Shrewsbury: «Ο Klopp μας χάλασε μια υπέροχη στιγμή»

Shrewsbury: «Ο Klopp μας χάλασε μια υπέροχη στιγμή»

Την απάντηση της έδωσε η FA στην Shrewsbury χθες με την απόρριψη της ένστασης που είχε καταθέσει η ομάδα της League One λόγω του ότι οι Reds δεν είχαν αγωνιστεί με την πρώτη τους ομάδα στον αγώνα του Φεβρουαρίου για το FA Cup.

Η Shrewsbury αναφέρει αναλυτικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε:

“ Οι ενέργειες του Klopp χάλασαν μια υπέροχη στιγμή. Δυσκολευτήκαμε να πιστέψουμε πως οι δηλώσεις του δεν επηρέασαν την απόφαση να μην έχει τηλεοπτική κάλυψη ο επαναληπτικός και ήμασταν πεπεισμένοι πως η Liverpool παραβίασε τους κανόνες του FA με την απόφαση της να μην κατεβάσει την καλύτερη δυνατή ομάδα στον επαναληπτικό. ”

“ Αποτέλεσε ένα χτύπημα για την STFC, η οποία ούτε καν πλησίασε τις εισπράξεις που θα περίμενε κανείς από έναν επαναληπτικό του τέταρτου γύρου του FA Cup, συμπεριλαμβανομένου και του ποσού από την ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα κόντρα στους Πρωταθλητές Κόσμου και Ευρώπης και στους μετέπειτα πρωταθλητές της Premier League. ”

“ Τον Φεβρουάριο στείλαμε το παράπονο μας στην FA για παραβίαση των κανόνων, αλλά δυστυχώς και εντελώς αναπάντεχα, μας ενημέρωσαν πως το αίτημα μας απορρίφθηκε την προηγούμενη εβδομάδα μετά από τέσσερις μήνες. ”

“ Αυτό χωρίς αμφιβολία είχε ως αποτέλεσμα μια πολύ μικρότερη ευκαιρία για τους παίκτες και τους οπαδούς μας, καθώς και την οικονομική ανταμοιβή που θα περίμενε κανείς από την LFC παίζοντας την ισχυρότερη ομάδα τους και τηρώντας τους κανόνες του FA Cup. ”

Pedro Chirivella και Curtis Jones πανηγυρίζουν την πρόκριση.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com