Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Adrian: «Βλέπω τον εαυτό μου στη Liverpool»

Adrian: «Βλέπω τον εαυτό μου στη Liverpool»

O Adrian είναι πλέον ο τρίτος κατά σειρά τερματοφύλακας της Liverpool, μετά τους Alisson Becker και Caoihmin Kelleher.

Δηλώσεις για το μέλλον του σε Ισπανικό μέσο έκανε ο τερματοφύλακας της Liverpool, Adrian τονίζοντας πως βλέπει τον εαυτό του στην ομάδα και στέλνοντας ένα μήνυμα παραμονής στο Anfield.

Ο keeper των Reds δήλωσε στο Radio Sevilla για το μέλλον του:

“ Βλέπω τον εαυτό μου στη Liverpool αυτή τη στιγμή. ”

“ Έχω ακόμα πολλά ποδοσφαιρικά χρόνια να απομένουν και θα δούμε. Έχω έναν ακόμη χρόνο στο συμβόλαιο μου και οψιόν για άλλον ένα. Αυτή τη στιγμή δεν θα άλλαζα τίποτα. Βρίσκομαι εδώ στη Liverpool και απολαμβάνω αυτή την υπέροχη στιγμή. ”

“ Μετά από αυτό (την Liverpool) δεν ξέρω τι θα συμβεί. Το ποδόσφαιρο κάνει πολλούς κύκλους. Το καλοκαίρι, ήμουν ελεύθερος και υπήρξε η προοπτική επιστροφής στην Betis, αλλά στην πορεία εξαφανίστηκε. ”

“ Πρέπει να ζεις το παρόν και να βλέπεις στην πορεία τι θα συμβεί μετά. Ήταν δύσκολο να αφήσω το σπίτι μου, αλλά τώρα που βλέπει τα πράγματα με άλλη οπτική γωνιά, ήταν ξεκάθαρο πως με βοήθησε να ωριμάσω προσωπικά και επαγγελματικά. ” Είπε ο Adrian.

“ Υπέγραψα για δύο χρόνια με οψιόν για άλλο ένα. Βρίσκομαι στον πρώτο χρόνο και τα πράγματα είναι φανταστικά. Ελπίζουμε να ολοκληρώσουμε την σεζόν με απόλυτη ασφάλεια, αν αυτό είναι εφικτό. ”

“ Το μέλλον είναι πολύ αβέβαιο. Δεν μπορούμε να προγραμματίσουμε κάτι περισσότερο από το αύριο και από το τώρα. ”

Ο Adrian δηλώνει χαρούμενος στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com