Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Sinama-Pongolle: «Το ματς με Ολυμπιακό ήταν το peak της καριέρας μου»

Sinama-Pongolle: «Το ματς με Ολυμπιακό ήταν το peak της καριέρας μου»

Ως την κορυφαία στιγμή της ποδοσφαιρικής του καριέρας χαρακτήρισε το περίφημο παιχνίδι με της Liverpool με τον Ολυμπιακό ο Florent Sinama-Pongolle.

Σε δηλώσεις του στο site των Reds, ο πρώην επιθετικός της ομάδας μας ανακάλεσε στη μνήμη του και στις δικές μας το εμβληματικό (εκ του αποτελέσματος) παιχνίδι της σύγχρονης ιστορίας της εναντίον του Ολυμπιακού στις 8 Δεκεμβρίου 2004, στο οποίο φυσικά ο Steven Gerrard της έδωσε την πρόκριση διαμορφώνοντας το 3-1 στα τελευταία λεπτά, με ένα ιστορικό σουτ και υπό τη συνοδεία μίας ακόμα πιο ιστορικής περιγραφής!

Πάμε λοιπόν να δούμε τις δηλώσεις του Florent:

«Θυμάμαι ότι ήταν κάτι το τρελό.»

«Βρισκόμουν στον πάγκο, χάναμε με 1-0, ξέραμε ότι έπρεπε να πετύχουμε τρία γκολ.»

«Ήρθε (ο Rafa Benitez) σε μένα, (και μου είπε) ‘θα μπεις μέσα’. Δεν του είπα τίποτα, όμως μέσα στο κεφάλι μου σκεφτόμουν ‘πιστεύει πραγματικά ότι εγώ θα γυρίσω αυτό το παιχνίδι;'»

«Όμως είχε δίκιο, δύο λεπτά μετά την είσοδό μου, στο 47′, μαγεία. Ειλικρινά, εκείνη η νύχτα είναι μάλλον η καλύτερη ανάμνηση της καριέρας μου.»

«Κάθε φορά πού έρχομαι στο Liverpool ή έρχομαι σε επαφή με οπαδούς της ομάδας στο Twitter ή οτιδήποτε, πάντα για αυτό μου μιλάνε.»

«Όταν ο Stevie G σκόραρε εκείνο το γκολ – έχουμε δει ένα εκατομμύριο replays αυτού του γκολ- βλέπεις τον cameraman να προσπαθεί να καταγράψει τον πανηγυρισμό του Stevie, και να τρέμει! Ο τύπος δε μπορούσε καν να εστιάσει σε αυτόν

«Καταπληκτικές αναμνήσεις. Πάντα ανατριχιάζω όταν μιλάω για εκείνη την υπέροχη στιγμή.»

O Florent Sinama-Pongolle πανηγυρίζει το γκολ πού πέτυχε εις βάρος του Ολυμπιακού, με το οποίο έκανε το 1-1.
O Florent Sinama-Pongolle πανηγυρίζει το γκολ πού πέτυχε εις βάρος του Ολυμπιακού, με το οποίο έκανε το 1-1.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com