Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Θα είναι ιστορική η φετινή σεζόν»

Klopp: «Θα είναι ιστορική η φετινή σεζόν»

Η συνέχεια της συνέντευξης του Jürgen Klopp στο Γερμανικό Sky Sports αφορούσε τον πιθανό γύρο του θριάμβου, σε περίπτωση κατάκτησης της Premier League και την φετινή σεζόν, την οποία χαρακτήρισε ιστορική.

Ο Klopp ρωτήθηκε αν θα μπορέσει να υπάρξει γύρος του θριάμβου για την κατάκτηση της Premier League:

“ Το γεγονός ότι δεν μπορούμε να πανηγυρίσουμε τον τίτλο με τον τρόπο που όλοι ονειρευόμασταν δεν είναι ωραίο, αλλά το καταλαβαίνω απόλυτα. Δεν είναι το ιδανικό για εμένα να πανηγυρίσω μόνος στο σπίτι και έπειτα απλά να οδηγήσω για το σπίτι. ”

“ Δεν είναι αυτό που σκεφτόμασταν, αλλά δεν μπορούμε να το αλλάξουμε τώρα. Γιατί να κάνουμε μεγάλο θέμα κάτι που δεν μπορεί να αλλάξει; ”

“ Θα υπάρξει μια ημέρα που η ζωή μας θα επανέλθει στην κανονικότητα. Όταν κάποιος βρει το εμβόλιο, όταν κάποιος βρει μια λύση στο πρόβλημα, όταν οι μολύνσεις φτάσουν στο μηδέν, αυτή η μέρα κάποτε θα έρθει. Μετά θα έχουμε το δικαίωμα να πανηγυρίσουμε ό,τι θέλουμε εκείνη τη μέρα. ” Είπε ο Klopp.

“ Αν αυτή η μέρα έρθει στην 12η ή στην 13η αγωνιστική της επόμενης σεζόν και θέλουμε να πανηγυρίσουμε, ποιος θα μας σταματήσει; Θα έχουμε ακόμη το τρόπαιο και θα μπορούμε να το περιφέρουμε στην πόλη στην οροφή του λεωφορείου. Αν κάποιοι πιστεύουν πως είμαστε εντελώς τρελοί, τότε πραγματικά δεν με νοιάζει. ”

“ Θα μπορεί να είναι ένας ξεχωριστός πανηγυρισμός; Εννοείται. Θα είναι διαφορετικά, αλλά τα διαφορετικά μερικές φορές είναι εντελώς ΟΚ. ”

Για τη φετινή σεζόν:

“ Το πρόβλημα που έχουμε αυτή τη στιγμή είναι πως πρέπει να γίνουμε πρωταθλητές. Δεν κάθομαι εδώ θέλοντας να το αμφισβητήσω, αλλά θέλουμε να κερδίσουμε ποδοσφαιρικούς αγώνες και όχι μόνο δύο, αλλά αν γίνεται εννέα. ”

“ Αυτή η σεζόν μπορεί να γίνει ιστορική, μπορώ να το πω τόσο ξεκάθαρα. Και όχι μόνο ιστορική για την ομάδα μας, αλλά ιστορική γενικότερα. Έχουμε την ευκαιρία να φτάσουμε σε έναν απίστευτο αριθμό βαθμών, οπότε προετοιμάζουμε τους εαυτούς μας και θα δούμε τι θα βγει από αυτό. ”

Στα πλάνα ομάδας και Klopp ο γύρος του θριάμβου.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com