Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί με εκατομμύρια κόσμου όταν μας επιτραπεί»

Klopp: «Θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί με εκατομμύρια κόσμου όταν μας επιτραπεί»

Ο Jürgen Klopp μιλώντας στο Anfield Wrap αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έχει περάσει η Liverpool ανά τα χρόνια, με τον πανδημία του κορονοϊού, η οποία ανάγκασε την ομάδα σε αναμονή στέψης να είναι η τελευταία.

Η απάντηση του Γερμανού, όταν ρωτήθηκε πως επηρεάζει την Liverpool η πανδημία:

“ Ποτέ δεν είχα σκεφτεί πως όταν πάρουμε το πρωτάθλημα θα συμβεί αυτό (μια πανδημία). Η ομάδα έχει περάσει πολλές δυσκολίες ανά τα χρόνια. Στην προκειμένη περίπτωση όμως είναι εφικτό να την ξεπεράσουμε από την ποδοσφαιρική γωνιά. ”

“ Φυσικά και τα πράγματα δεν είναι τέλεια, εννοείται πως δεν είναι. Εμείς όμως θα αποφασίσουμε τι θα σημαίνει για εμάς. ”

“ Θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί και αν δεν επιτραπεί τώρα αυτό, τότε θα το κάνουμε όταν θα είναι εφικτό. Θα περιμένουμε και θα πανηγυρίσουμε με εκατομμύρια κόσμου. ”

“ Αν κάποιος σκεφτεί πως: “ Ωχ, αυτό είναι λίγο τρελό ”, τότε δεν θα μπορούσε να με νοιάζει λιγότερο (η άποψη του). ”

“ Αν τελικά συμβεί (η κατάκτηση του πρωταθλήματος), τότε θα είναι η ολοκλήρωση μιας απίστευτης διαδρομής, μαζί με αυτό που συνέβη πέρυσι (απώλεια πρωταθλήματος) και προηγουμένως στον τελικό του Champions League (ήττα από Real Madrid). ”

“ Θα υπάρξει ένας κανονικός πανηγυρισμός. Ο περισσότερος κόσμος δεν θα ξεχάσει ποτέ αυτές τις στιγμές. ”

“ Θα έχουμε χρόνο στη διάθεση μας για να βρούμε την κατάλληλη στιγμή. Στη συνέχεια θα βεβαιωθούμε τρεις ή τέσσερις εβδομάδες πριν, πως είναι όλα τα έτοιμα και μετά θα το κάνουμε (γύρο του θριάμβου). ”

“ Θα μπορέσουμε να δείξουμε ξανά πόσο σπουδαίος σύλλογος είμαστε και ξανά δεν θα μας νοιάζει τι σκέφτονται οι άλλοι για εμάς, αν δηλαδή πουν πως είμαστε λίγο τρελοί ή κάτι τέτοιο. ”

Ο Jürgen Klopp πανηγυρίζει με το τρόπαιο του Uefa Champions League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com