Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ο Werner θέλει να πάει στην Liverpool»

«Ο Werner θέλει να πάει στην Liverpool»

Πέντε μέρες είχαμε μείνει χωρίς νέο επεισόδιο στο σήριαλ του Timo Werner και μάλλον ήταν πολλές. Το τελευταίο λοιπόν επεισόδιο έχει Αγγλική προέλευση και συγκεκριμένα έρχεται από το Sky Sports.

Το γνωστό δίκτυο αναφέρει πως οι τρεις αγγλικές ομάδες που ενδιαφέρονται για τον ποδοσφαιριστή, δηλαδή Liverpool, Manchester United και Chelsea, θα πρέπει να πληρώσουν την ρήτρα του (€55 εκατομμύρια) στην RB Leipzig μέχρι την Δευτέρα 15 Μαΐου αν θέλουν να τον κάνουν δικό τους.

Ο ίδιος ο παίκτης θέλει να μετακινηθεί στην Liverpool και να παίξει υπό τις οδηγίες του Jürgen Klopp. Το πρόβλημα είναι πως οι Πρωταθλητές Κόσμου δεν φαίνεται πως θα καταβάλουν την ρήτρα του μέχρι τις 15 του μηνός, αλλά ο Γερμανός είναι διατεθειμένος να τους περιμένει.

Ο Timo Werner θέλει να πάρει μεταγραφή σε μια ομάδα που αγωνίζεται κάθε χρόνο στο Champions League και στην οποία θα έχει τον χρόνο συμμετοχής που ζητάει. Δεν θα μετακινηθεί σε άλλο σύλλογο για να καθίσει στον πάγκο.

Υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την RB Leipzig  το περσινό καλοκαίρι που έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι 2023 και πολύ δύσκολα η ομάδα του θα τον παραχωρήσει με λιγότερα από €50 εκατομμύρια, ειδικότερα στιγμή που η μεταγραφή του Mauro Icardi από την Inter στην PSG κόστισε £51 εκατομμύρια.

Η RB Leipzig θεωρεί πως και εκείνη μπορεί να εισπράξει ένα ανάλογο ποσό για τον Werner, ακόμη και αν λήξει η ρήτρα του.

Ο Timo Werner έχει φτάσει τα 25 γκολ στην Bundesliga.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com