Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Rodgers: «Δεν ήξερα ότι ο Gerrard πονούσε στον αγώνα με την Chelsea»

Rodgers: «Δεν ήξερα ότι ο Gerrard πονούσε στον αγώνα με την Chelsea»

Στον μοιραίο αγώνα του 2014 με την Chelsea αναφέρθηκε ο Brendan Rodgers, δηλώνοντας πως δεν ήξερε ότι ο Steven Gerrard είχε ενοχλήσεις πριν το παιχνίδι με τους Μπλε.

Ο Steven Gerrard είχε γράψει στην αυτοβιογραφία του το 2016:

“ Αν παίζαμε κόντρα στην Oldham Athletic για το FA Cup και όχι κόντρα στην Chelsea σε ματς που κρίνει στον τίτλο, η απόφαση (να μην αγωνιστεί) θα είχε παρθεί. Δεν θα βρισκόμουν στον αγώνα. ”

“ Για τις προηγούμενες τρεις μέρες υπέφερα από έναν πόνο και μια φλεγμονή στην πλάτη. Στη συνέχεια, ο πόνος έγινε τόσο έντονος που ένιωθα ότι δεν μπορούσα να σκύψω ή να κινηθώ. Οι πόνοι είχαν παραμείνει και μετά από μερικές ώρες. Δεν μπορούσα ούτε να σηκωθώ από το κρεβάτι ή να κοιμηθώ. ”

Ο Rodgers είπε στο The Beautiful Game Podcast:

“ Δεν το ήξερα. Αυτή είναι η πρώτη φορά που το ακούω. ”

Ρωτήθηκε τι συνηθίζει να κάνει σε τέτοιες περιπτώσεις:

“ Πιστεύω πως αυτό που κάνεις με κάθε παίκτη σε αυτή την περίπτωση, είναι να συζητήσεις μαζί του. Θα τον ρωτήσεις πως νιώθει και αν είναι καλύτερα;”

“ Είχα παρόμοιες συζητήσεις με ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια της προπονητικής μου καριέρας. Υπήρξαν στιγμές, κατά τις οποίες παίκτες αντιμετώπιζαν προβλήματα. ”

“ Ήταν όμως ένα μεγάλο παιχνίδι και ο Stevie θεώρησε πως θα μπορέσει να το βγάλει. Ήθελε να είναι βέβαιος πως θα τα καταφέρει. ”

Ο Steven Gerrard λίγες στιγμές μετά το γκολ της Chelsea.
Ο Steven Gerrard λίγες στιγμές μετά το γκολ της Chelsea το 2014.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com