Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > ΕΠΙΣΗΜΟ: Η Premier League επιστρέφει στις 17 Ιουνίου – οι ώρες των αγώνων!

ΕΠΙΣΗΜΟ: Η Premier League επιστρέφει στις 17 Ιουνίου – οι ώρες των αγώνων!

Η σημερινή τηλεδιάσκεψη της Premier League ολοκληρώθηκε μετά από πολλές ώρες και αποφασίστηκε να επιστρέψει το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου στις 17 Ιουνίου με τους δύο αγώνες που είχαν αναβληθεί, δηλαδή της Manchester City κόντρα στην Arsenal και Aston Villa κόντρα στην Sheffield United!

Όλοι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις φυσικές έδρες των ομάδων και κεκλεισμένων των θυρών.

Η 30η αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 19-21 Ιουνιου, με τον πρώτο αγώνα να πραγματοποιείται το βράδυ της Παρασκευής και τους υπόλοιπους 8 το Σαββατοκύριακο.

Απομένουν 92 αγώνες για την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν και όλοι θα προβληθούν ζωντανά στην τηλεόραση, γι’ αυτό και οι ώρες έναρξης θα είναι διαφορετικές

Το Merseyside Derby ανάμεσα σε Liverpool και Everton στο Goodison Park κατά πάσα πιθανότητα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, κάτι που σημαίνει πως αν η Arsenal φύγει με το διπλό από το Etihad Stadium την Τετάρτη, οι Reds θα κατακτήσουν με νίκη κόντρα στους Toffees το πρώτο τους πρωτάθλημα μετά από 30 χρόνια!

Οι ομάδες ξεκίνησαν από σήμερα τις προπονήσεις με επαφή, ενώ θα συνεχίσουν να κάνουν δύο τεστ ανά εβδομάδα για τον COVID-19. Μέχρι στιγμής έχουν προκύψει 12 θετικά κρούσματα.

Η συνέχεια και η ολοκλήρωση της φετινής Premier League αποτελεί μια πολύ μεγάλη και πανηγυρική επιβεβαίωση του liverpool.gr, το οποίο ουδέποτε έπαιξε με τους αναγνώστες του όπως άλλα μέσα και παρέθετε από μέσα Μαρτίου (όταν σταμάτησαν οι αγώνες) τα πραγματικά δεδομένα όσο αφορά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Οι ώρες έναρξης των αγώνων ορίστηκαν ως εξής:

Παρασκευή: 22:00 ώρα Ελλάδος
Σάββατο: 14:30, 17:00, 19:30, 22:00 ώρες Ελλάδος

Κυριακή: 14:00, 16:00, 18:30, 21:00 ώρες Ελλάδος

Δευτέρα: 22:00 ώρα Ελλάδος.

Μεσόβδομαδοι αγώνες: 

Τρίτη: 20:00, 22:00 ώρες Ελλάδος.

Τετάρτη: 20:00, 22:00 ώρες Ελλάδος

Πέμπτη: 20:00, 22:00 ώρες Ελλάδος.

Η Premier League είναι ξανά εδώ!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com