Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Μίλησε με Werner ο Klopp»

«Μίλησε με Werner ο Klopp»

Καυτός ήταν ο Timo Werner στον Κυριακάτικο αγώνα της RB Leipzig κόντρα στην Mainz, σκοράροντας τρία γκολ στη μεγάλη νίκη της ομάδας του με σκορ 0-5.

Ο δεύτερος σκόρερ της Bundesliga μάλιστα είχε πρόσφατα διαδικτυακή επικοινωνία με τον Jürgen Klopp για να συζητήσει το ενδεχόμενο μεταγραφής του στην Liverpool, σύμφωνα με τον Raphael Honigstein της ιστοσελίδας, The Athletic.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και γνώστης του Γερμανικού ποδοσφαίρου είπε για την περίπτωση του Werner:

“ Πιστεύω πως η μεταγραφή εξαρτάται από τις προθέσεις της Liverpool, αφού ο Werner έχει πει πως θέλει να πάρει μεταγραφή εκεί και είναι διαθέσιμος, λόγω της ρήτρας του η οποία στη χειρότερη περίπτωση θα φτάσει τα £55 εκατομμύρια. ”

“ Μέχρι στιγμής η Liverpool τον παρακολουθεί στενά και έχει υπάρξει μια συνάντηση μεταξύ εκείνου και του Jürgen Klopp, τουλάχιστον μια διαδικτυακή τις προηγούμενες εβδομάδες. ”

“ Θεωρώ πως διστάζουν να κάνουν την μεταγραφή γιατί δεν ξέρουν πόσο μεγάλο οικονομικό πρόβλημα θα προκαλέσει ο κορονοϊός στο ποδόσφαιρο. ”

“ Ένα τέτοιο deal θα ανακοινωνόταν τον Απρίλιο ή τον Μάιο, αλλά σε αυτή την περίπτωση μπορεί να ανακοινωθεί τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο. Πιστεύω όμως πως ακόμα υπάρχει μια πολύ σοβαρή πιθανότητα να καταλήξει στη Liverpool. ” Έκλεισε ο Γερμανός.

Εξαιρετικός ήταν και κόντρα στην Mainz ο Timo Werner.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com