Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 24/5/1973 Γεννιέται ο Vladimir Smicer (vid)

Σαν σήμερα: 24/5/1973 Γεννιέται ο Vladimir Smicer (vid)

Σαν σήμερα γεννιέται στο Decin της πρώην Τσεχοσλοβακίας, ο Τσέχος διεθνής πρώην επιθετικός μέσος των Κόκκινων, Vladimir Smicer.

Ο Vladimir Smicer θα ξεκινήσει την επαγγελματική του καριέρα από την Slavia Prague το 1992, για να μεταπηδήσει στην Γαλλική Racing Club de Lens από όπου θα τον αποκτήσουν οι Reds το 1999, πληρώνοντας στους Γάλλους 3,75 εκ. λίρες.

Στους Reds θα παραμείνει για 6 χρόνια, συμπληρώνοντας 184 εμφανίσεις με την famous Red shirt και σημειώνοντας 19 γκολ. Θα είναι ενεργό μέλος των Reds κατακτώντας μαζί τους 1 Champions League, 1 UEFA Cup, 1 UEFA Super Cup, 1 FA Cup, 2 League Cup και 1 Charity Shield. Σίγουρα αυτό που θα θυμόμαστε όλοι μας για πάντα από τον Vladimir Smicer, είναι το γκολ που πέτυχε στον τελικό της Κωνσταντινούπολης εναντίον της Milan το 2005.

Τον Ιούνιο του 2005 θα επιστρέψει στη Γαλλία για λογαριασμό της Girondins de Bordeaux. Την ημέρα που υπέγραφε στη Bordeaux, ο Vladi είπε: «Και μόνο το γεγονός ότι είχα υπογράψει στη Liverpool ήταν ένα όνειρο για μένα, γιατί την υποστήριζα από παιδί. Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.»

Απολαύστε εδώ ένα μικρό video με τον Vladimir Smicer, στο οποίο αναφέρεται στα 3 σημαντικότερα γκολ που σημείωσε στην καριέρα του, 2 εκ των οποίων ήταν με τη φανέλα των Κόκκινων.

Σαν σήμερα: 24/5/1973 Γεννιέται ο Vladimir Smicer
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com